Logitech G935 ile Logitech G933 arasındaki farklar nelerdir?

Orbayy

Hectopat
Logitech G935 ile Logitech G933 arasındaki farklar nelerdir? Oyun oynamak ve dizi izlemek için alıyorum. Hangisi daha iyi olur ve fiyatına değer mi?

Kulaklıkta diğer markalara yönelmenizi öneririm. Logitech klavye ve fare sahibi olarak G933 alıp ekipmanlarımı tamamlayacaktım ancak kullanıcı yorumlarından sonra vazgeçtim. Ayrıca G933 fiyat olarak uçmuş, kesinlikle hak ettiğini düşünmüyorum.

Instagram'da QP Bilişim'in bir reklamını gördüm, Void Pro RGB Wireless modelinde çok iyi indirim yapmışlar. Alternatif olarak düşünülebilir.

Corsair Void Pro RGB Kablosuz Special Edition Dolby 7.1 Oyuncu Kulaklığı - 616 TL

Kulaklıkta diğer markalara yönelmenizi öneririm. Logitech klavye ve fare sahibi olarak G933 alıp ekipmanlarımı tamamlayacaktım ancak kullanıcı yorumlarından sonra vazgeçtim. Ayrıca G933 fiyat olarak uçmuş, kesinlikle hak ettiğini düşünmüyorum.

Instagram'da QP Bilişim'in bir reklamını gördüm, Void Pro RGB Wireless modelinde çok iyi indirim yapmışlar. Alternatif olarak düşünülebilir.

Corsair Void Pro RGB Kablosuz Special Edition Dolby 7.1 Oyuncu Kulaklığı - 616 TL
Türkiye'deki fiyatlarına baktığımda dağlar kadar fark var. Amazon'dan alacağım için aynı fiyata gelecek. Fiyatları görmezden gelirsen hangisini önerirsin? G933 mü? Yoksa Void Pro RGB Wireless mi?

Bağlantısını attığım Void Pro Wireless SE modelini kullanmaktayım. PS4 ve PC'de kullanıyorum, oyun performansı güzel. Müzik için ise çok iyi diyemem, yine de kötü de değil. G933 deneme fırsatım olmadı ancak yanlış hatırlamıyorsam Teknosa'da G633(kablolu modeli) denemiştim, fena değildi. Yine de kullanıcı yorumlarından dolayı satın almamıştım.

Logitech G933 kullanmaktayım. Çok tavsiye etmiyorum açıkçası, ürünün 2 seneden sonra kulaklığın yastığının derisi soyuldu dökülüyor, bu kadar paraya plastik kasa alıyorsunuz ve volume tekerleği win 10 da sesi kısıyor sadece acmıyor sanırım bir tür bug.
Aynı zamanda pili de çok az gidiyor ışıklar açıkken.

Ses kalitesi olarak çok iyi sadece.

Logitech G933 kullanmaktayım. Çok tavsiye etmiyorum açıkçası, ürünün 2 seneden sonra kulaklığın yastığının derisi soyuldu dökülüyor, bu kadar paraya plastik kasa alıyorsunuz ve volume tekerleği win 10 da sesi kısıyor sadece acmıyor sanırım bir tür bug.
Aynı zamanda pili de çok az gidiyor ışıklar açıkken.

Ses kalitesi olarak çok iyi sadece.

Bende kullanıyorum ses açma tuşunuzda problem olabilir. Windows 10 da problem yaşamıyorum.

Logitech G935 ile Logitech G933 arasındaki farklar nelerdir? Oyun oynamak ve dizi izlemek için alıyorum. Hangisi daha iyi olur ve fiyatına değer mi?

Genel olarak iyileştirmeler yapıldığı söylendi. Kulaklık padleri deri olarak geliyor. Ama ilk önce G935 diye tanıldı şuanda G933s olarak değiştirdiler. Bende bununla ilgili bilgisi olan var mı diye takipteyim.

Bağlantısını attığım Void Pro Wireless SE modelini kullanmaktayım. PS4 ve PC'de kullanıyorum, oyun performansı güzel. Müzik için ise çok iyi diyemem, yine de kötü de değil. G933 deneme fırsatım olmadı ancak yanlış hatırlamıyorsam Teknosa'da G633(kablolu modeli) denemiştim, fena değildi. Yine de kullanıcı yorumlarından dolayı satın almamıştım.
SE modelinin https://www.amazon.com/CORSAIR-Void-Wireless-Gaming-Headset/dp/B0748N6796/ref=sr_1_1?crid=37YGPSVDBWRYD&keywords=corsair+void+pro+rgb+wireless+gaming+headset+-+dolby+7.1&qid=1553805179&s=gateway&sprefix=Corsair+Gaming+pro+7.1+Wireles,aps,435&sr=8-1&th=1 bu kulaklıktan renk dışında bir farkı var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı