Sevgili Levent Pekcan'ın bir sözü geldi aklıma. "aynısının civcivlisi"Logitech G935 ile Logitech G933 arasındaki farklar nelerdir? Oyun oynamak ve dizi izlemek için alıyorum. Hangisi daha iyi olur ve fiyatına değer mi?
Türkiye'deki fiyatlarına baktığımda dağlar kadar fark var. Amazon'dan alacağım için aynı fiyata gelecek. Fiyatları görmezden gelirsen hangisini önerirsin? G933 mü? Yoksa Void Pro RGB Wireless mi?Kulaklıkta diğer markalara yönelmenizi öneririm. Logitech klavye ve fare sahibi olarak G933 alıp ekipmanlarımı tamamlayacaktım ancak kullanıcı yorumlarından sonra vazgeçtim. Ayrıca G933 fiyat olarak uçmuş, kesinlikle hak ettiğini düşünmüyorum.
Instagram'da QP Bilişim'in bir reklamını gördüm, Void Pro RGB Wireless modelinde çok iyi indirim yapmışlar. Alternatif olarak düşünülebilir.
Corsair Void Pro RGB Kablosuz Special Edition Dolby 7.1 Oyuncu Kulaklığı - 616 TL
Logitech G933 kullanmaktayım. Çok tavsiye etmiyorum açıkçası, ürünün 2 seneden sonra kulaklığın yastığının derisi soyuldu dökülüyor, bu kadar paraya plastik kasa alıyorsunuz ve volume tekerleği win 10 da sesi kısıyor sadece acmıyor sanırım bir tür bug.
Aynı zamanda pili de çok az gidiyor ışıklar açıkken.
Ses kalitesi olarak çok iyi sadece.
Logitech G935 ile Logitech G933 arasındaki farklar nelerdir? Oyun oynamak ve dizi izlemek için alıyorum. Hangisi daha iyi olur ve fiyatına değer mi?
SE modelinin https://www.amazon.com/CORSAIR-Void-Wireless-Gaming-Headset/dp/B0748N6796/ref=sr_1_1?crid=37YGPSVDBWRYD&keywords=corsair+void+pro+rgb+wireless+gaming+headset+-+dolby+7.1&qid=1553805179&s=gateway&sprefix=Corsair+Gaming+pro+7.1+Wireles,aps,435&sr=8-1&th=1 bu kulaklıktan renk dışında bir farkı var mı?Bağlantısını attığım Void Pro Wireless SE modelini kullanmaktayım. PS4 ve PC'de kullanıyorum, oyun performansı güzel. Müzik için ise çok iyi diyemem, yine de kötü de değil. G933 deneme fırsatım olmadı ancak yanlış hatırlamıyorsam Teknosa'da G633(kablolu modeli) denemiştim, fena değildi. Yine de kullanıcı yorumlarından dolayı satın almamıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.