Logitech G9x fare inceleme galeri

beGi

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2013
Mesajlar
572
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar yeni aldığım sistemi toplamadan önce dayanamadım ve fareyi açtım. :) Şuanda eski sistemimde kullanıyorum. A4tech x7 den buna geçince resmen eşekten inip ata bindim. Elleri büyük olanlar dert etmesin benim de ellerim büyük ve gayet rahat ediyor eliniz. Önce ki fareme göre hareket kabiliyeti açısından gerçekten ilk dakikalarda bile kendini hissettiriyor 28 grama kadar ağırlık ekleyebilme özelliği ile. İki farklı kılıfı bulunuyor biri gri biri ise siyah. Alırken gri olduğu için başka farelere yöneliyordum tam o sırada adam bundan iki kılıf çıkıyor biri siyah deyince hiç kaçırmadım atladım direk. Siyah olan kılıf mat ve prüzlü olmasıyla ekstra beğenimi kazandı ayrıca griye nazaran daha keskin hatlara sahip ve biraz daha ufak duruyor grinin yanında. Gri ise daha bombeli irice ama düz dokulu bir kılıf henüz kullanmadım. Farenin genel donanımsal özelliklerine bakarsak gayet tatmin edici. Ortada ki tekerleğin ileri geri ayarı çok hoşuma gitti yumuşacık tıkır tıkır geçiyor web de iken. Altında ki "microgear" tuşuna tek bir tıklayışınız ile oyunlara göre yapabiliyor yani geçişleri belirginleştirebiliyorsunuz. Tekerlek aynı zamanda sağa sola da hareket ediyor fakat henüz neye yaradığını çözemedim. Ama fark ettiğim bir şey var oda yeni sekmede açmak için tekerlekle tıklamaya alışmak biraz zaman alacağa benziyor. Kablo boyu yaklaşık 2m sanırım net bir ifade göremedim kutu içersinde ve kablo örülü ama takılıp açılacak cinsten değil sleeve gibi duruyor. Kutu içeriği gayet güzel. Kullanım klavuzu, sürücü cdsi, broşür ve ağırlık barlarının kutusu. En çok hoşuma gidende ağırlıklar idi zaten. Dört adet 4gr, 4 adet 7gr bar bulunmakta yani en fazla 28gr ekleyebiliyoruz. Ve bu gerçekten yeterli, kendini hissettiriyor. Sürücüyü laptopumun okuyucusu bozuk olduğu için yükleyemedim şuanda indiriyorum. Üzerinde iki adet ayarlanabilir makro tuşu bulunuyor, sol tarafta baş parmağın altında. Aynı şekilde tekerlek tuşuna da makro atayabiliyorsunuz. Beş ayrı kullanıcı profili bulunmakta. Gözüme takılan iki eksi yönü var birincisi tekerleğin tıklaması(alışılabilir) ikincisi ise alt yüzeyi parlak ve çizilmeye çok yatkın. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar fotoğraflara geçelim.
Kod:
Kutudaki hali :

x5p.jpg


c3si.jpg


vptt.jpg



qlvz.jpg


Kod:
Kutudan çıkardıktan sonra :
jttv.jpg


wfmz.jpg


gqld.jpg




Kod:
Kutu içeriği :
w0yd.jpg


zy4v.jpg


1ong.jpg


38cs.jpg


a3jr.jpg


Kod:
Ayrıntılı fotoğraflar :
w0yd.jpg


3psy.jpg


k76b.jpg

yg4s.jpg


rj3u.jpg



z3jd.jpg


88rq.jpg


qnp9.jpg


mqpg.jpg


brtm.jpg

p5u3.jpg


yzrz.jpg


xct8.jpg


r85y.jpg



2j8y.jpg


rplr.jpg



yd7d.jpg


dems.jpg


0gaq.jpg




oxvx.jpg


6p2h.jpg


wmya.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bu fareyi çok istiyorum. Oyunlardaki performansı nasıl ? Yani tabiki performanstan kastım FPS değil :) Ele oturuyor dedin oyunlarda ani hareketlerde tepkimesi gibi yani oyunlarda gözle görülür farklar oluyor mu ? Eğer evetse sistemime eklenik durumda şu anda zaten kesin alacağım.
 
Dostum bu fareyi çok istiyorum. Oyunlardaki performansı nasıl ? Yani tabiki performanstan kastım FPS değil :) Ele oturuyor dedin oyunlarda ani hareketlerde tepkimesi gibi yani oyunlarda gözle görülür farklar oluyor mu ? Eğer evetse sistemime eklenik durumda şu anda zaten kesin alacağım.
Şuan sistemimi tam toplamadığım için bilemiyorum. Ama gerçekten taktığın anda farkı hissediyorsun. DPI ayarları elinin altında ve ben tümsekli-inintili çıkıntılı bir masada kullanmama rağmen tık demiyor. Rahatlıkla alabilirsin.

G300 için de aynı kutu içeriği geçerli mi acaba?
Bu konu hakkında bilgim yok.

Oldukça bol görselli olmuş. Masanın derisi şıklık katmış fareye.
Teşekkürler. :) Bu bilgisayar masam değil topladığımda asıl masamda kullanacağım.
 
Gri olanı fotoğraf çekmek için taktım dahada takmam. Kasa siyah monitör siyah klavye siyah farede siyah kalacak. :)) Teşekkürler bilgilendirme için. Ama bence onun sebebi takur tukur çıkarıp takmalarıdır yoksa yalama olabilecek bir mekanizma yok içerisinde.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı