Logitech garanti süreci

G915 klavye satın aldım 2 hafta önce 4 gün önce klavye çalışmayı kesti tamamen güç almıyor ve çalışmıyor. Aldığım yer ise ilgilenmediği için direkt Logitech supporta yazdım. Faturayı istemediler sadece sn ve ticket numarası gözükecek şekilde sorunu gösteren bir video istediler. Ne olur ne olmaz faturayı da yükledim 3. gününde yeni ürün göndereceğiz kargo bilgileriniz 7 gün içinde gelecektir diye mail geldi. SteelSeries'ten sonra Logitech servisini kullanma fırsatım oldu ve kat kat daha iyi bir destek aldım.

Merhaba Logitech uluslararası ile 1 haftadır konuşuyorum. Yaklaşık 5-6 ay önce Hepsiburada.com üzerinden klavye satın almıştım. Kısa süre geçmesine rağmen, 3-5 tuşta basmama ve fazladan yazma sorunları başladı. Türkiye penta teknoloji ile görüştüm. Faturam var ama, garanti belgesi vs yok dedim. Sonuçta fatura garanti yerine geçen bir belge. Gönderin bize garanti belgesi yoksa ücretli işlem yapılır dendi. Cümlenin başında söylemiş olduğum gibi Logitech firmasından böyle bir yanıt aldım. Resimde görebilirsiniz. Yükseltme derken neyi kast ettiler? Klavyemin halihazırda garantisi devam ediyor. 1 haftadır konuşmalarımızda video kaydı dahi istediler çekip, gönderdim. Klavye bana ücretsiz olarak mı gelecek? Nasıl bir yol izlemeliyim? Ayrıca gümrük vergisi vs. bunlar hakkında muhakkak bilgisi olan vardır. Teşekkürler.

Açık adresim ülke kodu falan hepsini istediler.

firma cevabı:

Eki Görüntüle 1058300

Hocam merhabalar. Benim de Logitech'e garanti için ulaşmam gerekiyor. E-mail atarak ulaşmak istedim lakin ben e-mail'lerini bulamadım acaba Logitech'in e-Mail'ini söyler misiniz?

Hocam merhabalar. Benim de Logitech'e garanti için ulaşmam gerekiyor. E-mail atarak ulaşmak istedim lakin ben e-mail'lerini bulamadım acaba Logitech'in e-mail'ini söyler misiniz?

Hocam penta ile iletişime geçerseniz size yardımcı olurlar. Logitech Destek + Karşıdan Yükleme buradan ürününüzü seçip yine bağlanacak olan moderatör ile görüşme sağlayabilirsiniz ve çözülemediği konularda Logitech belirtmiş olduğunuz mail adresinize bir mail yolluyor.

logitech customer care konusunda çok çok iyi bir firma. ama ucuz olsun pahalı olsun ürünlerinde illa ki bir kronik sorun oluyor ve bir şekilde ticket oluşturmak zorunda kalıyoruz. bundan sebep kullanıcı yorumlarının hiç ortası olmadığını görürüz. ya çok memnun kalanlar ya da çok pişman olanlar vardır. o yüzden logitech ürünlerini kullanırken hep narin ve dikkatli kullanmaya çalışırım.

yeni ingilizce klavyeniz hayırlı olsun umarım sorunsuz bir şekilde işinizi görür.

Hocam penta ile iletişime geçerseniz size yardımcı olurlar. Logitech Destek + Karşıdan Yükleme buradan ürününüzü seçip yine bağlanacak olan moderatör ile görüşme sağlayabilirsiniz ve çözülemediği konularda Logitech belirtmiş olduğunuz mail adresinize bir mail yolluyor.

Çok teşekkür ederim canlı destekteki kişiyle konuştum. Ürünün sadece garanti belgesi vardı. Satın alma makbuzum yoktu ama ona rağmen yardımcı olmaya çalışacağım dediler talebimi yolladım bakalım yardımcı olacaklar mı?

Logitech customer care konusunda çok çok iyi bir firma. Ama ucuz olsun pahalı olsun ürünlerinde illaki bir kronik sorun oluyor ve bir şekilde ticket oluşturmak zorunda kalıyoruz. Bundan sebep kullanıcı yorumlarının hiç ortası olmadığını görürüz. Ya çok memnun kalanlar ya da çok pişman olanlar vardır. O yüzden Logitech ürünlerini kullanırken hep narin ve dikkatli kullanmaya çalışırım.

Yeni İngilizce klavyeniz hayırlı olsun umarım sorunsuz bir şekilde işinizi görür.

Teşekkürler, şu an o klavyeyi kullanıyorum. Bir problem yok.
Çok teşekkür ederim canlı destekteki kişiyle konuştum. Ürünün sadece garanti belgesi vardı. Satın alma makbuzum yoktu ama ona rağmen yardımcı olmaya çalışacağım dediler talebimi yolladım bakalım yardımcı olacaklar mı?

Olmazlar ise Bir talep gönder – Logitech Destek + Karşıdan Yükleme
Bu linkten mutlaka ticket açın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı