Rehber Logitech Garanti ve Ürün Değişimi İşlemleri

Her gün cevap veren adamlar maillere cevap vermemeye başladı, iade hakkımı da kaybettim. Paramla rezil olacağım galiba.

Bana da aynısını yapıyorlar, sürekli her gün 24 saat daha bekleyin diyorlar. Bir daha kimseye Logitech ürün aldırtmayacağım. Ne burada, ne bu forumda. Dün benim konuma bakan temsilci ile geldim, 5 gündür cevap vermediğini söyledim. 24 saate dönüş yapacağım dedi. Bence Tüketici Hakları'na verip geçmeli.

Aynı zamanda elimde bozuk olduğuna dair videolu kayıtlar da var.
@LAglace sana yanıt verdiler mi?

Son düzenleme:
Bana da aynısını yapıyorlar, sürekli her gün 24 saat daha bekleyin diyorlar. Bir daha kimseye Logitech ürün aldırtmayacağım. Ne burada, ne bu forumda. Dün benim konuma bakan temsilci ile geldim, 5 gündür cevap vermediğini söyledim. 24 saate dönüş yapacağım dedi. Bence Tüketici Hakları'na verip geçmeli.

Aynı zamanda elimde bozuk olduğuna dair videolu kayıtlar da var.
@LAglace sana yanıt verdiler mi?

Hayır hocam, normalde her gün cevap veriyorlardı, canlı destekten ellerinde stok olduğunu öğrenip tekrar mail attım, günler geçti bu sefer cevap vermediler.

Bundan böyle kimseye Logitech ürün aldırtmayacağım. Zaten G213 ellerinde patladı bu firmanın. Bana da Çarşamba gününden beri "24 saat içerisinde yanıt verilecek." diyorlar. Arızalı ürün yollamışlar resmen, bir de hizmet vermiyorlar. TR'de temsilcileri olsa çoktan şikayet etmiştim, ama yok işte.
Sorunum biraz önce Joseph Innocent adındaki yetkili tarafından çözüldü, 24-48 saat içerisinde yeni G213 US gönderimi yapacaklar, tavsiyem her gün yeni Canlı Destek açmanız, hatta mümkünse ırkçılık yaptıklarını söyleyin. Elimdeki bozuk klavyeyi yenisi geldikten sonra TEGEV'e bağışlamayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bundan böyle kimseye Logitech ürün aldırtmayacağım. Zaten G213 ellerinde patladı bu firmanın. Bana da Çarşamba gününden beri "24 saat içerisinde yanıt verilecek." diyorlar. Arızalı ürün yollamışlar resmen, bir de hizmet vermiyorlar. TR'de temsilcileri olsa çoktan şikayet etmiştim, ama yok işte.
Sorunum biraz önce Joseph Innocent adındaki yetkili tarafından çözüldü, 24-48 saat içerisinde yeni G213 US gönderimi yapacaklar, tavsiyem her gün yeni Canlı Destek açmanız, hatta mümkünse ırkçılık yaptıklarını söyleyin. Elimdeki bozuk klavyeyi yenisi geldikten sonra TEGEV'e bağışlamayı düşünüyorum.

Hocam moralinizi bozmak istemem ama o klavye genel olarak kronik sorunluymuş duyduğum kadarıyla. Yani size gelecek olan klavye de sorunlu olabilir. Biliyorum klavyeye ihtiyacınız vardır fakat benim tavsiyem Logitech'ten aynı fiyat bandında başka bir ürün için başvuru yapmanız olur. Benim G502 mousem için de stok yoktu aynı fiyatlarda başka bir ürün istememi söylediler.

Hocam moralinizi bozmak istemem ama o klavye genel olarak kronik sorunluymuş duyduğum kadarıyla. Yani size gelecek olan klavye de sorunlu olabilir. Biliyorum klavyeye ihtiyacınız vardır fakat benim tavsiyem Logitech'ten aynı fiyat bandında başka bir ürün için başvuru yapmanız olur. Benim G502 farem için de stok yoktu aynı fiyatlarda başka bir ürün istememi söylediler.

Zaten Türkçe düzenli G213 stoklarında olmadığı için ya stokların yenilenmesini bekleyin ya da İngilizce veya Amerika düzenli klavye gönderelim dediler. Ben o klavyeleri kullanamam dediğimde ise fare ya da kulaklık da gönderebiliriz dediler ama n'apıcaz klavyeyi bozuk bozuk kullanacak mıyız? Böyle saçmalık olmaz hocam.

Zaten Türkçe düzenli G213 stoklarında olmadığı için ya stokların yenilenmesini bekleyin ya da İngilizce veya Amerika düzenli klavye gönderelim dediler. Ben o klavyeleri kullanamam dediğimde ise fare ya da kulaklık da gönderebiliriz dediler ama n'apıcaz klavyeyi bozuk bozuk kullanacak mıyız? Böyle saçmalık olmaz hocam.

Benim G502 Proteus Core farem 60$ civarında, ben adamlardan G502 Hero talep ettim. Hatta biraz aç gözlülük yapıp model fark etmeksizin bir mouse pad istedim :). Ürünün kendisi 80$. Şu an da 72 saatlik son onay aşamasındayım. Toplamda 100$lık bir ürün değişimi gerçekleşmekte diyebilirim. Demem o ki aşırıya kaçılmadıkça ve derdinizi anlatırsanız bir üst model klavyeye geçiş yapabilirsiniz belki.

Benim G502 proteus Core farem 60$ civarında, ben adamlardan G502 Hero talep ettim. Hatta biraz aç gözlülük yapıp model fark etmeksizin bir mouse pad istedim :). Ürünün kendisi 80$. Şu an da 72 saatlik son onay aşamasındayım. Toplamda 100$lık bir ürün değişimi gerçekleşmekte diyebilirim. Demem o ki aşırıya kaçılmadıkça ve derdinizi anlatırsanız bir üst model klavyeye geçiş yapabilirsiniz belki.

Zaten ilk başta "size verebileceğimiz bütün klavyeleri kontrol ettik, diğer klavye modellerimizde de Türkçe düzen bulunmuyor" demişlerdi, biletime cevap verseler zaten öyle bir talepte bulunmayı düşünüyorum hocam. Bu arada size de hayırlı olsun :)

Zaten ilk başta "size verebileceğimiz bütün klavyeleri kontrol ettik, diğer klavye modellerimizde de Türkçe düzen bulunmuyor" demişlerdi, biletime cevap verseler zaten öyle bir talepte bulunmayı düşünüyorum hocam. Bu arada size de hayırlı olsun :)
Valla hala onay sürecinde hocam ama teşekkür ederim darısı başınıza.

Ben sürekli G213 göndermemelerini istedim, ama yine G213 yollayacaklar. Yine bozuk gelirse uğraşırım, ne yapayım. Bir daha da asla Logitech almam. Elimde K55 var, ama o da miladını doldurmak üzere. Eğer şu anda bozulursa mecburen 30₺'lik klavyelerden kullanmak zorunda kalırım, maddi durum kötü biraz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı