Rehber Logitech Garanti ve Ürün Değişimi İşlemleri

Son durum nedir hocam? Bana hala yazmadılar...

Bu size gönderdikleri klavyeden sonra tekrar yazmamış mıydınız? Onun için sordum...

Güncelleme: Amazon'a tekrar ulaştım ve iade sürem geçmesine rağmen ürünün iadesini gerçekleştireceklerini söylediler, Logitech ile uğraşmak yerine direkt iade etmeye karar verdim, HyperX falan alırım belki. İade ücretimi de hediye çeki olarak alacağım.

Son düzenleme:

Paramızla rezil olduk desene hocam, her şeyim Logitech'tir ama klavye rezalet çıktı, gerçekten üzüldüm çünkü klavyeyi sevmiştim.

Şu anlık idare etsin de, sonrasına bakarız. Aklımda Razer Cynosa V2 var, kışa doğru alırım belki. Bir de, bozuk ürünleri geri dönüşüme gönderin dediler.

"Gönderdiğiniz iki ürün de bozuk, ikisini de mi göndereyim?" deseydiniz hocam

Dostlar ben de son durumumu paylaşayım bari. Benim G502 mouse bozulmaya doğru gidiyordu. Adamlar stok kalmadı elimizde demişti en son ben de G502 Hero istedim. Biraz hayvanlık edip hiç mouse pad kullanmadığımı bir de mouse pad göndere bilecekler mi onu sormuştum, onu da onayladılar Dün Hollanda'dan kargoladılar, şu an da Alamanya'da Köln'de. Gelmesini bekliyorum.
Şu anlık idare etsin de, sonrasına bakarız. Aklımda Razer Cynosa V2 var, kışa doğru alırım belki. Bir de, bozuk ürünleri geri dönüşüme gönderin dediler.
Hocam bir de ben Cynosa V2 aldım çok güzel klavye, aklınızda ki her şeyi sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…