@MertHatipOglu daha almam, ama güzel olduğunu duymuştum. Kışa hayırlısı, şu an evde 3 adet G213 var. İlki TR olan, Shfit, Space ve Ses Açma tuşu bozuk. İkincisi US, harf kısmının sağ tarafı mekanik ses veriyor. Üçüncüsü de G213 US, o normal gibi. Hepsini geri dönüşüme veresim var.
Bir tanesini bana verebilirsiniz hocam
Bir yakınımın klavyeye ihtiyacı var, o tarz problemlerin etkileyeceğini düşünmüyorum. Cidden geri dönüşüme vs. atacaksanız bana kargolayabilirsiniz masrafları ben karşılarım.
Bende yillar once Logitech Z5500 ile sorun yaşayınca 0800'lu bir musteri hizmetleri numarasını aramıştım, zor Türkçe konuşan biri beni yönlendirdi faturayı mail attım ürün kodunu gönderdim 2 hafta sonra bana UPS Kargo ile kapıma sifir ürün gönderdiler. Şimdi prosedür değişmiş olabilir.
Hocam Logitech'e G29 direksiyon setim için başvurdum tüm istediklerini attım videoda dahil adamlar garanti geçersiz diyor daha alalı 2 3 ay oldu bu sorunu önceden yaşamıştım asıl sorunum adamlar ürünü geri gönderin diyor G513 klavyem var ürün gerçekten çok kötü durumdaydı haber gelmedi 20 gün bende video kaydı aldım 2 adet geri dönüşüme attım sonra ürünü attığımı belirttiğim halde bize geri gönderin diyorlar.