İnceleme Logitech Global Garanti deneyimi

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.389
Merhabalar. Bugün sizlere Logitech Global garanti deneyimimi aktaracağım.

Sorundan ve konuşmalara başlamadan önce son derece memnun kaldığımı belirtmek isterim. Biraz garip mail atsalar da yardımcı oldular gerçekten. Başka bir firma bunu yapmazdı diye düşünüyorum. Tek sorun klavye almanca düzeninde geldi.

Benim sorunum Logitech K835 klavyesiyle ilgiliydi. En başa dönersek ben klavyeyi göğüs mesafesinden mermere düşürdüm. Klavyenin sadece sol CTRL tuşu çıktı. Klavyenin fonksiyonlarında bir sorun yoktu ama klavye sallanıyordu. Bir taraf ezik gibiydi. İlk önce Logitech'in botuna derdimi anlattıktan 2 gün sonra mail ile dönüş yapıldı.

Dönüşü yapan kişi Casie denen kişiydi. Derdimi tekrardan anlattım ve klavyemin videosunu gönderdim ve şöyle bir mail attı bana;
1688559696722.png

Sonrasında destek vermediklerini söyledim ve kanıt istediler. Bende ekran görüntüsü ve canlı yazışmayı video'ya alarak attım kendilerine. Kanıtlı video ve fotoğraf attıktan 12 gün sonra dönüş yaptılar.

Ve böyle aptalca bir mail attı;
1688559838656.png

Cevap olarak böyle bir mail attım;

1688559935775.png

Cevap olarak bunu attılar;
1688559907176.png

Ardından kendi kimlik numaramı gönderdim ve böyle bir mail attı;
1688559984331.png

Ardından UPS kargo firmasıyla ilgili bilgileri gönderdiler. Kargonun ne kadar sürede geldiği ise (araya bayram girdi);
1688560061653.png

Sonuç olarak;
1688560140964.png

1688560173659.png

Corsair Global bir zamanlar bunu yapıyordu, artık yapmıyor. İleride ekipman alacağım zaman Logitech düşünürüm artık.
Bende öneririm. Klavyenin altına bant yapıştırdım artık sorunum yok dememe rağmen gönderdiler... Logitech K380'im de mevcut. O klavyede farklı bir sorun yaşadım. Pentaya gönderdim 2-3 gün içinde sıfır klavye gönderdiler.

Logitech kaliteli bir firma. Aldığım klavye sanırım kronik problemliydi. 3 defa değişim yaptılar. Bu tarz bir yazışmayı canlı destek üzerinden ingilizce olarak yaparsanız, daha kısa sürede (aynı gün) çözüme kavuşursunuz. 4-5 gün içerisinde de ürününüz elinize ulaşmış olur.

Logitech kaliteli bir firma. Aldığım klavye sanırım kronik problemliydi. 3 defa değişim yaptılar. Bu tarz bir yazışmayı canlı destek üzerinden ingilizce olarak yaparsanız, daha kısa sürede (aynı gün) çözüme kavuşursunuz. 4-5 gün içerisinde de ürününüz elinize ulaşmış olur.
Bot ile konuşuktan sonra beni bir müşteri hizmetine bağlayacağını söyledi 10 dakika içerisinde. Yaklaşık 2 saat bekledim kimse gelmedi. 2 kere denedim ikisinde de gelmedi.

Bunu söylemeyeydin iyiydi. Çünkü bu konuyu görüp "yeni klavyem, kulaklığım" kafasıyla istismar edip sürekli değişim diye yalvaracaklar üründe gerçekten düzgün bir sorun olmasa bile. Amazon bu yüzden gitti, Corsair de bu yüzden gitmiştir kesin.

Bu hayvanlıkları başka hangi ülke yapıyordur merak ediyorum, iyi niyet hep suistimal ediliyor.

Benimde faremin sol tuşu basmamaya başladı. Bende deneyeceğim sanırım. Ama kutu nerede, garanti nerede, fatura nerede hiç bir fikrim yok :D

Ben burda anlatmıştım. İkinci el aldığım G402'yi 3 kez bu yol ile değiştirdim. Sonuncusunda yanlışlıkla 2 tane yolladılar. Yazmama rağmen geri dönmediler. Ben de okuttum :D. Mousenin parasını 3 e katladım sanırsam.

Bunu söylemeyeydin iyiydi. Çünkü bu konuyu görüp "yeni klavyem, kulaklığım" kafasıyla istismar edip sürekli değişim diye yalvaracaklar üründe gerçekten düzgün bir sorun olmasa bile. Amazon bu yüzden gitti, Corsair de bu yüzden gitmiştir kesin.

Bu hayvanlıkları başka hangi ülke yapıyordur merak ediyorum, iyi niyet hep suistimal ediliyor.
Maalesef düzenbazlar olduğu kadar iyi niyetli kullanıcılar da var. En azından kalkana kadar bu düzen, iyi niyetli arkadaşlar faydalansın. Umarım suistimal etmezler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı