Logitech H430 vs Trust GXT 340 vs Gamecom 318

Hangi kulaklık?

• GXT340

Oy: 0 0,0%
  • Gamecom 318

Oy: 1 100,0%
  • H340

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    1
  • Anket kapandı .

MetehanKlc

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Kulaklık alacaktım, bütçemi arttırmaya karar verdim. Ve seçeneklerimi üçe indirgedim. Trust Trust GXT 340 Gaming Kulaküstü Kulaklık 19116 Fiyatı . Plantronics Plantronics Gamecom 318 Gaming Kulaküstü Kulaklık Fiyatı . Ve Logitech LOGITECH 981-000475 H340 USB KULAKLIK MİKROFON SETİ - Teknosa . Bu üç üründe en son karar kıldım.
Ancak hangisini neden seçmeliyim tam karar veremedim. G230 almayı çok istiyordum hazır HB'da 160 Tl idi. Ancak mikrofon ve kulaklık iki ayrı jak girişli olduğu için alamayacağım. Bilgisayarımınki tümleşik giriş. Ben kulağımda hafif durmasını, terletmemesini ve havasız bırakmamasını istiyorum. Eğer bunları beğenmezseniz veya bu fiyat civarına daha iyisi varsa da önerinizi esirgemeyin. (Maximum sınır 160-165 Lira.)

Mâlesef bütçemde kısıntı oldu. En fazla 133 Tl , yani Trust GXT340 fiyatı verebilirim.

[QE="H.Hüseyin, post: 1291785, member: 8811"]Plantronics derim ben ama o fiyata güzel ürünlerin olması lazım Amazon'da. Trust neden bu kadar pahalı bir anlasam Ebay kulaklığı bildiğin. Amazon'da 30 dolar ki bundan kat kat iyi olanlar kutu içeriği süper. :D[/QUOTE] İyi demişsiniz ama ben en geç 5-6 gün içinde almalıyım. İl dışına çıkacağım çünkü. Onların gelmesi 2 haftayı buluyormuş. Aslında internetten de almayacaktım. Ancak çok çeşit olmayınca internete danıştım. Hepsiburada yada N11'den de önerebilirsiniz. @Sociologist

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı