Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2020 #1 Her yere baktım fakat bulamadım. Ne zaman aldığımı bilmiyorum fakat 2 yılı geçmiş olması lazım en az. Hiç Logitech desteğine, servisiyle alakalı bir şey yapmadım. Ne yapmalıyım? Son düzenleme: 15 Ağustos 2020
Her yere baktım fakat bulamadım. Ne zaman aldığımı bilmiyorum fakat 2 yılı geçmiş olması lazım en az. Hiç Logitech desteğine, servisiyle alakalı bir şey yapmadım. Ne yapmalıyım?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 1 Eylül 2021 #11 ahmethclr dedi: Destek ile konuştum geri dönmüyorlar bir de canlı destekle iletişime geçtim faturayı falan istediler ama elimde yok faturası ya da garanti belgesi. Genişletmek için tıkla... Unifiyn desteği varsa hiç uğraşma derim al bir tane alıcı internetten kullan. Artı 0 Eksi
ahmethclr dedi: Destek ile konuştum geri dönmüyorlar bir de canlı destekle iletişime geçtim faturayı falan istediler ama elimde yok faturası ya da garanti belgesi. Genişletmek için tıkla... Unifiyn desteği varsa hiç uğraşma derim al bir tane alıcı internetten kullan.