Logitech K310 Washable klavye nasıl temizlenir?

Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye
Logitech K310 Washable klavye nasıl temizlenir? Bu linkteki aşağıdaki klavyeyi kullanıyorum. 1-2 gün aralıklarla süpürge ile tozlarını alıyorum ama burada yıkanabilir diyor. Nasıl yıkayabilirim? Tuşların arasında ve iç kısımlarında toz var. Logitech Washable Keyboard K310 Technical Specifications

Klavyenin tuşlarını zarar vermeden güzelce çıkarın, bir leğene koyun ve yıkayın daha sonra kuruması için havluya serin tuşları. Tuşsuz kalan klavyeyi ise süpürge ile temizleyebilirsiniz, tabii bunu yapmadan önce tuş diziliminin fotoğrafını çekmeyi unutmayın ve yaylı tuşlara dikkat edin.(Klavyeyi bilmiyorum yaylı tuşlar konusunda emin değilim.)

Klavyenin tuşlarını zarar vermeden güzelce çıkarın, bir leğene koyun ve yıkayın daha sonra kuruması için havluya serin tuşları. Tuşsuz kalan klavyeyi ise süpürge ile temizleyebilirsiniz, tabii bunu yapmadan önce tuş diziliminin fotoğrafını çekmeyi unutmayın ve yaylı tuşlara dikkat edin.(Klavyeyi bilmiyorum yaylı tuşlar konusunda emin değilim.)

Klavye linkini yolladım orada resmi vardır. Yaylı tuşlar mı acaba?

Hocam resimlerden bakarak inanın anlayamıyorum deneyimleyerek öğrenmeniz gerekecek. Çok endişe yapılacak bir konu değil halledersiniz sadece ekstra özen istiyor.

İlk kez bu işe kalkışacağım hiç yapmadım klavyeye zarar vermek istemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı