İnceleme Logitech K380 multi klavye incelemesi

Hayır, oyunları satın almana gerek yok. Onları diske yazdırıp oynayabilirsin, bu işlem için modchip takılı olması yeterlidir.

SCPH-7502 en iyi fat modelidir
Biliyorum hocam ama zaten ps1 için her oyunu oynadım birde korsan oynamak gamerlık geleneklerine yakışmaz.

Oyunların çoğu satışta yok, 2.elleri bile.
Biliyorum hocam.
Örnek olarak gidip bakın final fantasy 7’nin 3 disc paketinin ebay fiyatına yok artık dersiniz.

Hocam klavyeden memnun musunuz? Laptopun klavyesi ışıklı karanlık ortamlarda baya yardımcı oluyor açıkcası fakat klavye bu klavyeyi almayı planlıyorum. Karanlıkta yazımı etkiliyor mu? Alıştıktan sonra karanlıkta yazılabilir mi? Yazılımcıyım ve bu yüzden ışıklı bir mekanik klavyede alabilirm.

Yazılım için asla bu klavyeyi önermem, videodaki klavye ve muadil tasarımda klavyeleri tercih edebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam klavye 220 dolar. Maksimum bütçem 1000 TL.

Hocam klavye 220 dolar. maksimum bütçem 1000 TL.

Bu klavye en son 1000TL'den düşük bir fiyata satılıyordu, kötü öneri için pardon

Işıklı bulabilir misin bilmiyorum ama Dell ve Thinkpad klavyeleri uzun süre bir şeyler yazmak için harikadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…