Logitech Kaliteli Mi?

Üst segment mouse modellerini asla ve asla önermediğim, ciddi double click veya missclick sorunları barındıran yıllardır çözülememiş kronik sorunlarla boğuşan markadır gözümde. Bunun yanında kulaklık, klavye, orta segment ses sistemleri gibi konularda oldukça başarılı büyük bir firma. Müşteri memnuniyeti konusunda beni üzmediler bugüne kadar ancak ürünleri ile memnun da edemediler. Şimdi birileri çıkıp bir tane mouse almışsın bozuk çıkmış ona mı laf yapıyorsun diyebilirler ancak deneyimlediğim ve hepsinde aynı sorunla karşılaştığım modeller şunlar;
  • G502 Hero (double click ve tekerlek tuşunun bir süre takılmaya başlaması)
  • G903 Lightspeed (Double click, missclick, şarj göstergesi, tekerlek çift atlaması)
  • G403 (Double Click, Missclick)
  • G300S (Switchlerde bir süre sonra sertleşme ve hissiyat kaybı)
Gibi sorunlarla boğuştuktan sonra Razer Viper, Viper Mini, Deathadder V2 Mini modellerini kullanıp henüz hiçbir sorun yaşamadım. Kullanım kaynaklı sorunlar olmadığı için yukarıdaki ürünlerin bazılarının iadesini alabildim bu sebeple müşteri memnuniyeti konusunda bir şey diyemeyeceğim.

Yeni F710 sipariş ettim, ne gibi sorunlarınız oldu?
Çekim kalitesi berbat. Sık sık kopma ve komutları geç iletme gibi sorunlar yaşadım. Pil kısmen azaldığında kopmalar sıklaşıyordu. Genel olarak pili çabuk tükettiğini söyleyebilirim. Şimdiki aklım olsa F510 veya F310 alırdım. Kendisi kenarda boş boş duruyor.

Bazı kaliteli ürünleri ve inovatif hamleleri olsa da overrated, 🎈 bir marka olarak görüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı