Logitech Klavye garanti süreci nasıl işliyor?

Eğer a101 kabul etmezse bunları doldurduktan sonra ne olacak?

Yok hocam joan diye birisiyle konuşuyorum.
Yenisini gönderilir klavyenin veya parçasını. Klavyeniz ne?

Bu arada tüm işlemler 1 ay kadar sürüyor. Biz toplamda 20 mail'e yakın mail attık. Durumu anlattım. Sorun olduğunu kabul ettiler. Sonra seri numarasını yazarak tekrar gösterdim. Aldığım yerle konuşmamı istediler ve destek vermediklerini videolu şekilde kanıtladım. Sonra çok saçma mail attılar.

1688135037293.png

Bu mail'den sonra böyle bir mail attım.
1688135055389.png

1 gün sonra bunu attı;

1688135084894.png

Şimdi ise;
1688135099511.png

Hocam bu ayakçak ben sinirlenip vurduğum için bu hale geldi, Logitech bu garanti kapsamina girmez vs diyip sorun çıkar mı?
20230630_103739.jpg

Hocam bu ayakçak ben sinirlenip vurduğum için bu hale geldi, Logitech bu garanti kapsamina girmez vs diyip sorun çıkar mı?Eki Görüntüle 1842028
Sen söyleme onlara :D Benim de klavyem Logitech K835. Klavye iyiydi ama bir gün saç kurutma makinesi ile içine hava veriyordum tozlar gitsin diye (öneririm) elimden kaygı yanlışlıkla ve göğüs mesafesinden (boy 1.84) mermere düştü. Sadece CTRL tuşu çıkmıştı klavyeyi denedim ve klavye sağlam tuşlar çalışıyor sadece klavye sallanıyordu. Yenisini gönderdiler işte.

Sen söyleme onlara :D Benim de klavyem Logitech K835. Klavye iyiydi ama bir gün saç kurutma makinesi ile içine hava veriyordum tozlar gitsin diye (öneririm) elimden kaygı yanlışlıkla ve göğüs mesafesinden (boy 1.84) mermere düştü. Sadece CTRL tuşu çıkmıştı klavyeyi denedim ve klavye sağlam tuşlar çalışıyor sadece klavye sallanıyordu. Yenisini gönderdiler işte.
Yazı yazarken oldu dersem ise yarar galiba. Size de çok teşekkür ederim serhat bey, sorun olduğunda etiketlerim. Herkese hayırlı bayramlar 🙂

Güncelleme: Garanti reddi kanıtı için bu yeterli olur mu hocam
Screenshot_20230701_150202_WhatsApp.jpg

@bonz @Teru @Aolzarin

Son düzenleme:
Yazı yazarken oldu dersem ise yarar galiba. Size de çok teşekkür ederim serhat bey, sorun olduğunda etiketlerim. Herkese hayırlı bayramlar 🙂

Güncelleme: Garanti reddi kanıtı için bu yeterli olur mu hocamEki Görüntüle 1843069

@bonz @Teru @Aolzarin
Logitech o ayakçık olayına kullanıcı hatası der büyük ihtimalle. Ayriyetten bu A101 olayı bir şeyi kanıtlamıyor ki. Kitapçıkta servisin tel ve adresi yazıyor doğru. Yani demek istediğim servisle iletişime geçtin mi derler, sen de geçtim yardımcı olmadılar dersen kanıt isteyeceğini sanmam. Ama Logi yardımcı oluyor genelde. Dene bakalım

Logitech o ayakçık olayına kullanıcı hatası der büyük ihtimalle. Ayriyetten bu A101 olayı bir şeyi kanıtlamıyor ki. Kitapçıkta servisin tel ve adresi yazıyor doğru. Yani demek istediğim servisle iletişime geçtin mi derler, sen de geçtim yardımcı olmadılar dersen kanıt isteyeceğini sanmam. Ama Logi yardımcı oluyor genelde. Dene bakalım
Bu ayakçak dışında bir de enter tuşum kırık, ona yardım ederler mi?

Hocam zaten alındığından beri kırdığım ayakçak diğer ayakçağa göre daha esnek ve tam oturmuyordu, benim kırmam da tuzu biberi oldu 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı