Logitech M100 ile Logitech G102 benzer mi?

Logitech M100'ü yıllarca değiştire değiştire kullandım. Bir tık daha kalitelisini G102'yi almayı düşünüyorum, benzer fareler mi bu fareler, tavsiye eder misiniz?

Dosya Ekleri

• 222.png
    222.png
    40,6 KB · Görüntüleme: 89
3 yıl oldu M90 kullanıyorum ben de. 2 gün önce bunun mavi olanını aldım 50TL ye. Hayatımda Logitech M90 kadar sağlam bir mouse görmedim. G102'de iyi ama JD nin bu mousesi de güzel öneririm ele oturuyor. Mousepad ile kullanmanı tavsiye ederim 3cm yukardayken de işliyor.

3 yıl oldu M90 kullanıyorum ben de. 2 gün önce bunun mavi olanını aldım 50TL ye. Hayatımda Logitech M90 kadar sağlam bir mouse görmedim. G102'de iyi ama JD nin bu mousesi de güzel öneririm ele oturuyor. Mousepad ile kullanmanı tavsiye ederim 3cm yukardayken de işliyor.
benim kullandığım m90 olabilir emin değilim. :) Yine de yarın G102'yi alacağım. James Donkey'e güvenmiyorum çünkü arkadaşımda var ve şikayetçi.

Kulaklığını da aldım P.tesi iade edeceğim. Mousesi güzel ama. Şu anlık bir sıkıntısını görmedim. M90 ile M100 aynılar yani tip olarak birebir aynı ürünler ben de bu tür sade mouseleri seviyorum 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı