Yok elbette, videonun tanıtım videosunda sizden böyle bir çıkarım yapmanızı beklemem, zaten incelemeniz muhteşem, ona dair hiçbir malumatım yok. Benim tüm derdim Logitech'in kendisiyle. Tabii oturup bu klavyeyi de kullanmanızı bekleyemez kimse, o yüzden bu duruma yönelik de bir video beklemem.
Size benimle aynı deneyimi paylaşan kişilerin yorumlarını göstereyim. Belki forumda da benimle aynı duruma düşen arkadaşlar vardır. Hani, gerçekten muhteşem bir aşkla başlayıp zamanla sönen şevk gibi oldu benim ilişkim bu klavye ile. Biraz şairane oldu ama gerçekten durum böyle.
Aynı durumu yaşayan o kadar çok kişi gördüm ki, olayın tekil bir deneyimden ziyade genel bir deneyim olabileceği kanısına vardım. Zaten bu fiyata bu denli olağanüstü sessizliği sağlaması bile oldukça şaşırtıcıydı.
Rastgele karşıma çıkan aynı temada 10 incelemeyi paylaşıyorum. Daha da fazlası var aslında;
Türkiye'de bir deneyim olarak ise araştırmamda ise tamamen benimle aynı şikaye sahip olan şu şikayeti buldum;
Logitech mouse, klavye gibi çevre birimleri ürünleri ile ilgili kullanıcıların Logitech şikayet ve yorumları Şikayetvar'da!
www.sikayetvar.com
Türkçe inceleme sayfasında da aynı durumdan muzdarip 3-4 tane inceleme görebilirsiniz.
"Klavye ve mouse sessizliği 6 ay sonunda gitti mouse şu an bozuk sol tuş basmıyor bu üründen hiç memnun değilim."
"Klavyenin siparişini 12.10.2021'de vermiştim. Elime ulaştıktan sonra kullanmaya başlayalı 1 ay oldu aşağı yukarı. Başta çok mutluydum ancak ciddi ciddi klavye sessiz özelliğini kaybetti. Sadece sağda bulunan rakam bölümü hala sessiz, çok kullandığım yazma bölümünün sessizlik özelliği yok oldu. Kesinlikle önermiyorum."
Şu var ki fiyatın aşırı bir fiyatı yok. O yüzden birçok kişi zaten ya dikkat etmemiştir ya da fiyatına göre bu deyip geçmiştir. Yine de ben Logitech'e yakıştıramadım. Kesinlikle zamanla aşınan bir ürün performansı var.