Logitech Müşteri Hizmetleri Deneyimim

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ticari Bankacılık
Arkadaşlar Merhaba,

Benim size Logitech müşteri hizmetleri ile ilgili yaşamış olduğum anormal olmayan ve traji komik bir olayı anlatmak isterim. Bu olay yaklaşık 2 hafta önce gerçekleşti ve hala devam ediyor durumum.

07.12.2020 tarihlerinde kendilerine Logitech Support sayfasından iletişime geçtim, sorunum ise şuydu;

Mouse elinize aldığınız anda kapağı çok gacır gucur ses yapıyordu ve ortada ki mavi ışığı on-off sönmüştü ve bunun yanı sıra tıklama hassasiyeti kötüleşmişti. Ürünü 07.06.2020 tarihinde almıştım yani siz düşünün sonrasında tarafımdan bazı bilgiler istendi bende gereken bilgileri sağladım.

Bilgiler,

İsim- Soy isim- seri numarası, orjinal fatura vb.

11.12.2020 tarihinde kendilerinden geri dönüş aldı ve şu şekildeydi.

Logitech garantileri yalnızca ürünün orijinal alıcısı için geçerli olduğundan, onay ekibimizin değiştirme talebini reddettiğini size bildirmek isterim. Sağladığınız seri numarası birkaç hesaba bağlı olduğundan, değiştirme konusunda yardımcı olamıyoruz.

Bununla birlikte, değiştirme konusunda daha fazla yardım için lütfen satıcınızla iletişime geçin.

Bu konudaki anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bende sonrasında ürünümün kutu ve ürün içi seri numaralarını hatta fatura orjinalini dahi paylaştığım halde bana hala aynı cevabı yazmaya devam ediyorlar. Logitech pişmanlıktır bunu unutmayın. Ben tek değilmişim bu arada şikayet var adlı sitede 3-4 adet aynı konu da mevcut.

Dip Not= Ürünü Penta Bilgisayar adlı firmaya da sordurdum garantisi vb. her şeyinin olduğu söylendi mail yoluyla hatta taraflarına gönderebileceğimi de ilettiler. Onların sitelerinde de görememiştim ürünü S/N ile sorguladığımda bu arada. En kısa zamanda göndereceğim.

Şikayet var linkim = Logitech - Şikayetvar

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    15,6 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    66,7 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    15,9 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Serviste ürünüm vardı ve tamirini bekliyordum en azından. Bana 880 liraya değişim yapalım dediler. Ürünü 400 liraya almıştım. Bana göre çöp gibiler.

Valla dostum işte görsünler bu yazılanları sonra bana Logitech 10 numara demesinler. Robotik oto cevap veriyorlar hala. Bana tekrar geri dönüş yaptıklarında da yazılanları atacağım.
Ürünümü 35 dakika önce kargoya verdim ve Penta da ki yetkililere de bildirdim. Eğer arkadaşlar Logitech Support size yardımcı olmuyor ise Penta ile iletişime geçin. Kendileri çok yardım severler hemen maillerinize dönüş sağlıyorlar.
Devamı;
Güncelleme;

Penta bilgisayar ürüne ücret iadesi verdi, ellerinde aynı ürün stokta olmadığı için 3 gün içinde çözüme ulaştırdılar.
Penta Ürünün beyazını dün gönderdi ve ürün elime bugün ulaştı. Eski ürünüm siyahtı ama beyaz gerçekten çok hoşuma gitti.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    11,9 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    12,1 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı