Valla dostum Logitech kullanıyorum logitech g103 logitech g300s logitech f310 . Harika ürünleri var yıllardır kullanıyorum hiçbir sorunu yok. Arkadaşım logitech g102 aldı. Adamın mouse sadece 1 kere çift tık yapmış sonra kutusuna koymuş. Mail atmış çift tıklıyor felan demiş. Tek seferde yenisini yolladılar adama şaştım kaldım helal olsun doğrusu. Adamlar işinizi düzgün yapıyor.
Doğru ama arkadaşım Amazon'dan G430 aldı. Aynı sorun onda da oldu ve parçalamasını istemeden yenisini gönderdiler. Yurtdışı garantili olduğu için olabilir mi?
Geçenlerde kodlama ile uğraşacağım için G810 için İngilizce tuş takımı istedim. Sadece adresimi istediler. 1 gün sonra tuş takımı elime geçti. Vakumlanmış torbanın içindeydi ve tek bir kuruş kargo parası istemediler. Kesinlikle müşteri hizmetleri konusunda bir numara.
Benimde zamanında G502'nin skatezi erimişti. Support'a yazdığımda ürünün seri numarası gözükecek şekilde 3 ayrı açıdan fotoğraf çekip atmamı istediler. 1-2 hafta içinde set halinde Skatez geldi. Satış sonrası desteği iyi olan nadir firmalardan