Logitech Müşteri Hizmetlerinin Kalitesi

Valla dostum Logitech kullanıyorum logitech g103 logitech g300s logitech f310 . Harika ürünleri var yıllardır kullanıyorum hiçbir sorunu yok. Arkadaşım logitech g102 aldı. Adamın mouse sadece 1 kere çift tık yapmış sonra kutusuna koymuş. Mail atmış çift tıklıyor felan demiş. Tek seferde yenisini yolladılar adama şaştım kaldım helal olsun doğrusu. Adamlar işinizi düzgün yapıyor.

Bunu istemeleri çok normal. Kötüye kullanan kişileri engellemek için yapıyorlar. Video gönderdiğim için istenmemiş olabilir.
Doğru ama arkadaşım Amazon'dan G430 aldı. Aynı sorun onda da oldu ve parçalamasını istemeden yenisini gönderdiler. Yurtdışı garantili olduğu için olabilir mi?

Ben de aynı fareyi kullanıyorum. Resimdeki gösterdiğim yer hafiften kalkmış durumda bazen takılıyor.

Garantisi devam ediyor. Pek uğraşmak istemediğim için görmezden geliyordum. Sende ne yapmalıyım?
1.png

Benimde zamanında G502'nin skatezi erimişti. Support'a yazdığımda ürünün seri numarası gözükecek şekilde 3 ayrı açıdan fotoğraf çekip atmamı istediler. 1-2 hafta içinde set halinde Skatez geldi. Satış sonrası desteği iyi olan nadir firmalardan(y)

Ben de aynı fareyi kullanıyorum. Resimdeki gösterdiğim yer hafiften kalkmış durumda bazen takılıyor.

Garantisi devam ediyor. Pek uğraşmak istemediğim için görmezden geliyordum. Sende ne yapmalıyım?Eki Görüntüle 308014
Diğer yöntem Aliexpress'den bulabiliyorsun ancak esas bu şekilde daha çok uğraşmış olursun. Logitech ile iletişime geçin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı