Logitech Müşteri Hizmetlerinin Kalitesi

Makaleler
24
Yer
İstanbul
Yaklaşık 2 yıllık G402 faremde sol click sertleşmişti ve ara sıra kilitleniyordu. Mail ile bunu Logitech'e bildirdim. Ardından sorunla ilgili kısa bir video çekip, gerekli bilgileri gönderdim. 2 gün sonra olumlu dönüş ile ürünün yenisini yollayacaklarını, kargoya verildiğine dair mail geldi. Bilgileri girmek dışında hiçbir şey yapmadım, uğraşmadım. Şu an Hollanda'dan geliyor ürün. Cidden Logitech'in müşteri hizmetlerini, ilgilerine hayranım.

3 ay önce SS Arctis 3 kulaklığımı servise vermiştim. Mikrofonu bozuktu. Bana sorun olmadığını söyleyerek, bir işlem yapmadan göndermişlerdi. Daha sonra video çekerek kanıtladım, bunları yüzüne vurarak da ifade ettim. 2 haftamı yemişlerdi öyle. SS benden bu yüzden bir miktar eksi yedi.

Her neyse fazla uzatmak istemiyorum, Logitech yine kalitesini konuşturmuş durumda.

sdfs.jpg

Son düzenleme:
G402'yi ürünü kargoya göndermeden önce kullanılmaz hale getirip resmini atın dediler mi size? Zira ben G230'u garantiye gönderdiğim de değişim ürününü kargoya vermeden önce ürünü kullanılmaz hale getirip resmini atın demişlerdi.

G402'yi ürünü kargoya göndermeden önce kullanılmaz hale getirip resmini atın dediler mi size? Zira ben G230'u garantiye gönderdiğim de değişim ürününü kargoya vermeden önce ürünü kullanılmaz hale getirip resmini atın demişlerdi.
Acaba neden böyle bir şey istediler? Geri dönüştürmek amaçlı diyecem, o da mantıksız geliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı