Logitech Pro X boğuk ses sorunu

w0mdym

Decapat
Katılım
26 Nisan 2019
Mesajlar
6
Bugün Logitech kulaklığım geldi, fakat şöyle bir sorun yaşıyorum: Oyunlarda sesler çok boğuk geliyor bunu nasıl çözebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Sesler boğuk ve cok kısık geliyordu fakat mikrofon mükemmeldi. Harici yazılımlarla biraz artırmak mümkün fakat ben iade ettim.
 
Yani millet nasıl oynuyor bu kulaklıkla illaki ayar olması lazım bence.
 
Bugün Logitech kulaklığım geldi, fakat şöyle bir sorun yaşıyorum: Oyunlarda sesler çok boğuk geliyor bunu nasıl çözebilirim?

Şu anda naptınız bende aynı kulaklığı almayı düşünüyorum boğuk ses yüzünden HyperX clud Alpha s yi iade ettim.
 
Arkadaşlar sıkıntıyı çözüldü. Fakat sorunu ben çözmedim birün bilgisayarı açtım ve boğuk gelmiyordu neden öyle oldu anlamadım şu an hiçbir sıkıntı yok kulaklıktan çok memnunum. Hyper X'te kullandım ama bu kadar iyi bir performans alamamıştım. Herkese öneriyorum.
Kulaklığım g Pro X.
 
Dostum bende bu kulaklığın kablosuz olan versiyonu Logitech G Pro X Wireless satın aldım ama boğuk ses sorununu bir türlü çözemedim. Eski kulaklığım Logitech G430 çok çok daha berrak ses veriyor şuan. Onu kullanmaya devam ediyorum. Denemediğim şey kalmadı ama çözüm bulamadım. Penta'ya göndereceğim artık.
 
Hocam bende de g Pro X var ve 2gün önce elime ulaştı. Boğuk ses gelmesinden ötürü 2 gündür denemediğim aramadığım şey kalmadı. Ve deneyecek bir şeyim kalmadı. İade sürecinde uğraşmak istemiyorum. Çünkü bu 2 günlük süreçte düzgün çalıştığı zamanda oldu. Yazılımsal bir sorun olduğu gerçek ama çözüme ulaşamadım. G Hub'ı indirince daha da kötüleşiyor her şey. Hele Surround açınca her şey çok daha kötüleşiyor. (İyice boğuk ve duvar arkasıymış gibi ses geliyor ). Çözüme ulaşan varsa ne olur yardımcı olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…