Logitech Pro X boğuk ses sorunu

Hocam aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Sesler boğuk ve cok kısık geliyordu fakat mikrofon mükemmeldi. Harici yazılımlarla biraz artırmak mümkün fakat ben iade ettim.
 
Arkadaşlar sıkıntıyı çözüldü. Fakat sorunu ben çözmedim birün bilgisayarı açtım ve boğuk gelmiyordu neden öyle oldu anlamadım şu an hiçbir sıkıntı yok kulaklıktan çok memnunum. Hyper X'te kullandım ama bu kadar iyi bir performans alamamıştım. Herkese öneriyorum.
Kulaklığım g Pro X.
 
Dostum bende bu kulaklığın kablosuz olan versiyonu Logitech G Pro X Wireless satın aldım ama boğuk ses sorununu bir türlü çözemedim. Eski kulaklığım Logitech G430 çok çok daha berrak ses veriyor şuan. Onu kullanmaya devam ediyorum. Denemediğim şey kalmadı ama çözüm bulamadım. Penta'ya göndereceğim artık.
 
Hocam bende de g Pro X var ve 2gün önce elime ulaştı. Boğuk ses gelmesinden ötürü 2 gündür denemediğim aramadığım şey kalmadı. Ve deneyecek bir şeyim kalmadı. İade sürecinde uğraşmak istemiyorum. Çünkü bu 2 günlük süreçte düzgün çalıştığı zamanda oldu. Yazılımsal bir sorun olduğu gerçek ama çözüme ulaşamadım. G Hub'ı indirince daha da kötüleşiyor her şey. Hele Surround açınca her şey çok daha kötüleşiyor. (İyice boğuk ve duvar arkasıymış gibi ses geliyor ). Çözüme ulaşan varsa ne olur yardımcı olsun.
 

Geri
Yukarı