Logitech Pro X nasıldır?

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim fakat ilk başta da dediğim gibi Razer ürün düşünmüyorum. Sanırım kablolu ürünler kablosuzlardan özellik olarak daha iyi. Yayın yapacağım için temiz bir mikrofon istiyorum. Kablosuz olarak attığınız ürünlerim mikrofon testini daha önce izlemiştim ve gerçekten vasat. Sanırım ilk etapta tekrardan Pro X ile şansımı deneyeceğim. Ardından olmasazsa G733 wireless de olabilir.
Up

Son düzenleme:
3 Arkadaş Pro X kullanıyoruz gayet memnunuz. Kronik bir arızası var ama biz rastlamadık.

Oyunlardaki sesi nasıl ses kasmak rahat mı sizce? Ve uygulama ayarları nasıl? Ben yaptığımda ayarlar değişiyordu
Yaptığım ayar bugüne kadar hiç bozulmadı. Ses kasma konusunda gerçekten çok hassas ve başarılı. Cod rainbow pubg oynuyorum.

Alpha S güzeldir. Pro X'den daha iyi.
Onun hakkında fiyatını hak etmediğine dair çok yorum okudum ve uzun kullanımda ağrı yapıyormuş galiba.
Yaptığım ayar bugüne kadar hiç bozulmadı. Ses kasma konusunda gerçekten çok hassas ve başarılı. Cod rainbow pubg oynuyorum.
Müzik performansı nasıl peki? Onun dışında uzun kullanma fırsatım olmadı benim ağrı yapıyor mu kafada? Bir de ayarlarını buradan paylaşır mısın lütfen?

Müzik performansı da gayet etkili. Uzun kullanma fırsatım oldu sabahladığım zamanlar, baş ağrısı veya buna benzer bir rahatsızlıkla hiç yaşamadım. Driver'ı yükledikten sonra çok bir ayar çekmene gerek yok aslında. Hazır otomatik ayarlardan "#FPS" mikrofon ise "Yüksek Ses - Yüksek" seçili. Kendi ekolayzerini kurabiliyorsun lakin ben memnun olduğum için hazır olanlar ile devam ediyorum, bildiğin üzere oyunlara dair özel ses ekoları da mevcut, yine de resimleri paylaştım.

Dosya Ekleri

• 1612543003993.png
    286,3 KB · Görüntüleme: 118
  • 1612543017209.png
    291,3 KB · Görüntüleme: 122
  • 1612543035164.png
    305,4 KB · Görüntüleme: 133
Bir şey sormak istiyorum. Ben Razer gibi anormal bir kulaklık kullandığım için kulağım gereksiz yüksek bir ses alıştı. Genel olarak her ses bana düşük geliyor haliyle. Ben kulaklığımda kronik bir problem olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Ben sound 3.0 profili kullandığım hâlde valorant ve cs'de ses kasamıyordum. Çünkü ses çok dağınık geliyordu anlamak çok zordu. Kronik sorunu olduğunu anladım ve gönderdim. MediaMarkt'da bir tane teşhir denedim ama çok hafif geldi bana. Bende olan çok ağırdı ve kulağıma ağırlık yapıyordu. Teşhir olanın çok rahat bi şekilde ağır olduğu anladım. Kulaklık sizce ağır mı? Şansımı tekrardan denemek istiyorum siz ne dersiniz?
Aslında düşük olabilir çünkü bana kalırsa Pro X kronik sorunlu bir ürün. Cloud Stinger kullanıyordum. Onda bile daha iyi ses kasılıyordu.

Bugün CS'de MM girdim ve özel önayar olan Game - footsteps ile oynadım. Genel olarak ses kasmada sorun yok gibi, mesela Inferno'da boiler kısmından A longdaki adamı duyabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…