Logitech Pro X nasıldır?

Bu gönderideki tüm mesajları okuyunca içime kuşku düştü. Kulaklığı 8 gün içinde alırsan birkaç karşılaştırma yaparız(harbi sıkıntılıysa bende iade edebilirim) çünkü ben kulaklıkta sıkıntı var mı yok mu anlayamıyorum :D
Yani ben taktığımda anlamıştım. Hassas bi kulağımın var. Her şeyi hissedebiliyorum. Sanırım alacağım şu hafta içerisinde ama hâlâ araştırıyorum.

G PRO X'i zamanında Razer kulaklığımla şarkı dinlemiş kişilere denettirdim. Tek eksiği düşük ses dediler (şarkıdan şarkıya göre değişiyor bu arada) ve özellikle boğuk ses olayını sordum hiçbiri öyle bir hissiyat almadıklarını söylediler(içim bayağı rahatladı :D). Bu arada neredeyse 3 gündür her türlü ince ayarı karıştırıyorum kulaklıkta, yerli/yabancı forumlardaki tüm öneri, sıkıntı, çözümlere baktım genel olarak artık şöyle kullanıyorum. Surround kullanacağım zaman 32khz FM Radyo'ya çekiyorum çünkü en temiz bunda çalışıyor. Oyun oynarken ise stereo modda 48khz DVD kalitesi ve ona göre ince EQ ayarına çekiyorum. Şu anlık bu çözümümle hem FPS shooter da hem de entertainingde verdiği sesten bayağı mutluyum.

G PRO X'i zamanında Razer kulaklığımla şarkı dinlemiş kişilere denettirdim. Tek eksiği düşük ses dediler (şarkıdan şarkıya göre değişiyor bu arada) ve özellikle boğuk ses olayını sordum hiçbiri öyle bir hissiyat almadıklarını söylediler(içim bayağı rahatladı :D). Bu arada neredeyse 3 gündür her türlü ince ayarı karıştırıyorum kulaklıkta, yerli/yabancı forumlardaki tüm öneri, sıkıntı, çözümlere baktım genel olarak artık şöyle kullanıyorum. Surround kullanacağım zaman 32khz FM Radyo'ya çekiyorum çünkü en temiz bunda çalışıyor. Oyun oynarken ise stereo modda 48khz DVD kalitesi ve ona göre ince EQ ayarına çekiyorum. Şu anlık bu çözümümle hem FPS shooter da hem de entertainingde verdiği sesten bayağı mutluyum.
İçim rahatladı hocam. Bir şans daha vereceğim sanırım teşekkürler.

Sesi gayet iyi ve başarılı kasıyorum cs, valorant, pubg, rainbow, cod. Ürün kronik arızalı olabilir ama benden yana sorun yok, arızalı olupta değişim yapan arkadaşlarım vardı şimdilik sıkıntı yok.

Hepsiburada açılmış ürünü almıyormuş ya iade politikasını okudum. İade alan yerleri araştırdım ama hiçbir yer satmıyor öyle. Var mı sizin bildiğiniz iade alan bir yer?
Amazon alıyor onu biliyorum, hepsiburadaya Cloud 2 iadesi gönderdim iade olursa haber veririm size.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı