Logitech Pro X nasıldır?

"Woxic" isimli profesyonel e-spor oyuncusu Kraken Tournament kullanmakta. "Guardian" isimli oyuncu da Razer blackshark V2 kullanmakta. Kaliteli kulaklıklar bunlar. Ben Türkiye'de V2 çok az yerde satıldığı için Kraken önerdim. Ayrıca Razer'ın yazılımı da güzel çok özellik sunuyor.

Blackshark V2 USB'li olanı efsane bir kulaklık gerçekten İtopya da satılıyor TR de fiyatı bir dönem 950 lira civarındaydı şimdi oda uçmuştur tabii.

Hayırlı olsun, üç modelden de memnun kalırsınız.
Pro X ile aralarında 500 lira fark var. Bütçem var ama SS'nin yetkili servisinin kötü olduğunu söylüyorlar. O yüzden sanırım Pro X daha mantıklı gibi geldi ne dersin?
V2 iyi hoş da Logitech set olması taraftarıyım. Bir de 90 derece dönebildiği için SS Arctis Pro Hi-Res çok cezbetti.

Pro X alacağım galiba. Tekrardan denedikten sonra olmazsa Arctis 7 ya da Arctis Pro hi-res alacağım sanırım.

Bu gönderideki tüm mesajları okuyunca içime kuşku düştü. Kulaklığı 8 gün içinde alırsan birkaç karşılaştırma yaparız(harbi sıkıntılıysa bende iade edebilirim) çünkü ben kulaklıkta sıkıntı var mı yok mu anlayamıyorum :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı