Logitech Pro X vs. HyperX Cloud Alpha S vs. Razer BlackShark V2

Bütçe
3000

brktyln

Kilopat
Merhaba,

Bu üç kulaklık arasında kaldım. Yardım edebilirseniz kullananlar deneyimlerini aktarabilirse sevinirim. Bu fiyat aralağında başka kulaklık önerilerinede açığım. Anakart MSI Z590-A Pro. Genellikle Escape from Tarkov oynuyorum. Yalıtımı ses yüksekliği ve doğruluğu gibi konularda bilgi de alabilirsen çok güzel olur. Teşekkürler.

LOGITECH PRO X

HYPERX Cloud Alpha S

RAZER BLACKSHARK V2

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Bu üç kulaklık arasında kaldım. Yardım edebilirseniz kullananlar deneyimlerini aktarabilirse sevinirim. Bu fiyat aralağında başka kulaklık önerilerinede açığım. Anakart MSI Z590-A Pro. Genellikle Escape from Tarkov oynuyorum. Yalıtımı ses yüksekliği ve doğruluğu gibi konularda bilgi de alabilirsen çok güzel olur. Teşekkürler.

LOGITECH PRO X

HYPERX Cloud Alpha S

RAZER BLACKSHARK V2
Yalıtım ve ses yükseliği arıyorsan G PRO X, taktığın an dış dünya ile bağlantın kesilir, özellikle deri padler ile ama diğerlerine oranla biraz daha rahatsızdır, alışana kadar kafanı sıkar.

G Pro X için o para çok. Bence eleyin listeden.
Peki o paraya değecek bir önerin var mı?

Yalıtım ve ses yükseliği arıyorsan G PRO X, taktığın an dış dünya ile bağlantın kesilir, özellikle deri padler ile ama diğerlerine oranla biraz daha rahatsızdır, alışana kadar kafanı sıkar.
Bu sıkılık konusunu bir çok forumda gördüm. Ne kadar sıkı olabilir diye düşünmeye başladım. :)

Cloud Alpha S teknik değerler açısından daha iyi değil üstelik yazılım desteği yok.
G Pro X ve Blackshark V2 birbirlerine yakın kulaklıklar ancak G Pro X'in G Hub kaynaklı düşük ses sorunu var fakat bu problem çözülebiliyor ama bunun için ekstradan DTS yazılımını satın almanız gerekecek. Bir diğer problem ise bazı kullanıcılarda oluşan dip ses sorunu. Bunlar kulaklıktan soğumaya yetecek sorunlar. Sonuç olarak, Blackshark V2 öneririm.
Başka bir konuda böyle bir yorum gördüm şimdi. Acaba hala aynı fikirdemisiniz @88602

Birde vatanda 2600 olan kulaklık itopyada 3600 gözüküyor ama RAZER BLACKSHARK V2 THX yazıyor. v2nin farklı versiyonlar mı var yoksa aynı ürün mü?

Son düzenleme:
Başka bir konuda böyle bir yorum gördüm şimdi. Acaba hala aynı fikirdemisiniz @P R O F O U N D
Evet, Blackshark V2 öneririm hala.
Birde vatanda 2600 olan kulaklık itopyada 3600 gözüküyor ama RAZER BLACKSHARK V2 THX yazıyor. v2nin farklı versiyonlar mı var yoksa aynı ürün mü?
Yanında 20 dolarlık THX yazılımının aktivasyon kodunu da veriyor ama onun için ürüne çok para vermeye gerek yok çünkü zaten kulaklığı alınca %50 indirim kodu geliyor. Bu arada söylediğiniz fiyatlar çok pahalı geldi bana şuradan bakın:

Evet, Blackshark V2 öneririm hala.

Yanında 20 dolarlık THX yazılımının aktivasyon kodunu da veriyor ama onun için ürüne çok para vermeye gerek yok çünkü zaten kulaklığı alınca %50 indirim kodu geliyor. Bu arada söylediğiniz fiyatlar çok pahalı geldi bana şuradan bakın:
teşekkürler bunuda dikkate alıcam. keşke kutu içeriğinden bide suni deri olarak da çıksaydı. Oyun oynadığım odada zaman zaman televizyon çalışıyor ve dış sesler dikkat dağıtıyor. Gürültü engellemesi açısından iyi olurdu. Önerebileceğiniz başka kulaklıklar varmı? bütçe 3bine kadar çıkabilir.

teşekkürler bunuda dikkate alıcam. keşke kutu içeriğinden bide suni deri olarak da çıksaydı. Oyun oynadığım odada zaman zaman televizyon çalışıyor ve dış sesler dikkat dağıtıyor. Gürültü engellemesi açısından iyi olurdu..
Kumaş ped olmasına rağmen iyi bir ses yalıtımı var hocam.
Önerebileceğiniz başka kulaklıklar varmı? bütçe 3bine kadar çıkabilir.
MH752 öneririm yada ses kartınız iyiyse MH751'e de bakabilirsiniz.
Deri ped olmasına bakmayın çünkü izolasyonu kötü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı