Logitech RGB senkronizasyon nasıl yapılır?

Giray6161

Kilopat
Katılım
13 Şubat 2017
Mesajlar
903
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Logitech G102 mousea sahibim. Dün bir de G213 klavye aldım. Logitech game software ile bunları senkronize etmeye çalışıyorum ama başramıyorum. RGB'leri ayrı ayrı yanıyor. Audio visualier açınca ama ikisi de senkron bir şekilde müziğe uyumlu yanıyor. Normal RGB senkronizsayonunu nasıl yapacağım? Alttan seçiyorum ikisini de ama olmuyor. Bir de her kapatıp açmamda klavyenin RGB ayarı sıfırlanıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba sıfırlanmaması için Windowsla beraber açını tiklemeniz ya da manuel olarak açmanız lazım bende de oluyor program açılınca düzeliyor
Windows ile başlatma seçeneği açık. Mouse de sorun olmuyor pc açılınca falan bir süre sonra benim ayarlarıma dönüyor ama klavyede ayar sıfırlanıyor. Dün biraz uğraştım ama pek çözemedim. Gece sildim tekrar yükledim falan, bugün bakacağım detaylı. Senkronizasyonu da çözemedim, internette yapanlar yalnızca alttan klavye ve mouse u seçip senkronize et diyor o kadar.
 
O zaman yardım edemeyeceğim bende G810 ve G502(RGB değil) var PC açıkdıktan biraz sonra oluyor. Birde oyunun klavye rengini kendi ayarlamasına izin ver diye bir seçenek var o açıksa kapayın. Kolay gelsin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı