Logitech Şansa Oyna Alınır mı?

Bildiğime göre adamlardan rica ederseniz kutuları açabiliyorlarmış.Olmadı gidin kuytu bi köşeye,açın bi tanesini çıkmadı kapatır, geri koyarsınız.

O seti alacaksanız g300s alıyorum diye alacaksınız, her 3 taneden birine g502 koysalar sadece mouse set parasından fazlaya geliyor, çıkma ihtimali düşük yani, (ne hikmetse youtube daki tüm yayıncılara logitechin gönderdiği setlerden g502 cıkmıs ama :D ) g300s dahi olsa güzel iki ürün de.

Öyle satın almadan açıp kurcalama işi olmaz bence, Migros'tan gofret almıyorsunuz sonuçta. Alırken de %90 G300S çıkacağını bilerek alın, tüm yayıncılara G502 çıkartarak sıfır samimiyetli bir reklam yaptı Logitech. Yine de şansınızı adamakıllı deneyin, G300S'i ben de kullanıyorum ve kutudan çıkınca pişman etmeyecek bir mousedur.

G502'nin olduğu kutu daha ağır olmalı. El hassasiyetiniz iyi ise hangisi ağırsa onu alırsınız. Terazi götürürseniz de başkalarının hakkına girerek, adaletten uzak şekilde G502 sahibi olabilirsiniz. :) Adı üstünde "Şansa Oyna". İlk seçtiği dondurmadan bedava çıkaran biriyseniz denemekten zarar gelmez. En kötü ihtimal piyasa fiyatına klavye ve fare sahibi olacaksınız, ikisine de ihtiyacınız varsa neden olmasın?
Hocam yalnız içine kağıt koyuyorlar, ağırlıklar aynı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı