Treather
Kilopat
Daha fazla
Logitech G502 Lightspeed 25K DPI Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah (910-005568) | Teknobiyotik
ÖZELLİKLER VE AYRINTILAR FİZİKSEL ÖZELLİKLER Yükseklik: 290 mm Genişlik: 75 mm Derinlik: 40 mm Ağırlık: (114 g) yalnızca mouse İsteğe bağlı ekstra ağırlıklar: en fazla: 16 g İZLEME Sensör: HERO 25K Çözünürlük: 100-25.600 DPI Sıfır yumuşatma/hızlanma/filtreleme Maks. hızlanma: >40...
Logitech G Pro X Mikrofonlu Stereo Gürültü Önleyicili Oyuncu Kulak Üstü Kablolu Kulaklık Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Logitech G Pro X Mikrofonlu Stereo Gürültü Önleyicili Oyuncu Kulak Üstü Kablolu Kulaklık ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Logitech G Pro X Mikrofonlu Stereo Gürültü Önleyicili Oyuncu Kulak Üstü Kablolu Kulaklık fırsatlarını kaçırma.
Merhaba Logitech markasıyla bir set yapmak istiyorum. Bu ürünleri seçtim bu fiyat bandında daha iyi tavsiyleriniz varsa ve ürünler hakkındaki fikirlerinizi duymak isterim.
Mouse ve kulaklık kablosuz olsun istiyorum klavyede kablosuz olması gibi bir isteğim yok ayrıca G PRO X ve SteelSeries Arctis 1 wırelees arasındaki fark nedir ona göre kulaklığımı değiştirmekten vazgeçebilirim. Şimdiden herkese fikirleri için teşekkür ederim.