FPS oyunları için birebir fakat fiyatına değer mi tartışılır.Merhaba indirimde Logitech Superlight 2 mouse gördüm alınmaya değer mi aşırı rekabet oyunları oynuyorum CoD, Valorant, CS:GO filan şu anki mouse Razer deather Essential aşırı ağır ve kablolu olması benı sıkıyor.
Şu farelerin arkasındaki garanti sistemi Logitech gibi olmadığı için şüpheye düşürüyor.![]()
Lamzu Thorn 4K Wireless Mouse
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...wraithesports.com
Bakılabilir.![]()
Lamzu Atlantis OG PRO 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ne farkı var bunların Logitech'e kıyasla?![]()
Lamzu Thorn 4K Wireless Mouse
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...wraithesports.com
Bakılabilir.![]()
Lamzu Atlantis OG PRO 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ne farkı var bunların Logitech'e kıyasla?
El boyutun ve tutuş şeklin nedir?Merhaba indirimde Logitech Superlight 2 mouse gördüm alınmaya değer mi aşırı rekabet oyunları oynuyorum CoD, Valorant, CS:GO filan şu anki mouse Razer deather Essential aşırı ağır ve kablolu olması benı sıkıyor.
Sararma yapmıyorlar, daha güzel ve genellikle herkese hitap eden bir switch kullanıyorlar ancak bütçe o kadar yüksekse o modeller de alınmaz.
@WerBeastDu hocam sattı hatta.
El boyutun ve tutuş şeklin nedir?
Mouse için el ölçüsü nasıl alınır?
https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-v2-gaming-oyuncu-mouse-pm-HB00000SAZ7I bu fareyi almayı düşünüyorum ancak elimin ölçüsünü nasıl alabilirim? Nereden nereye kadar ölçeceğim? İnternetten baktım ama bulamadım.www.technopat.net
Fare tutuş şekilimin adı nedir?
Mouse'u parmaklarımın ortası hafif havada duracak şekilde tutuyorum. Bu tutuş şeklinin adı nedir? Ve bu tutuş için hangi mouse iyidir? Genelde MOBA, FPS tarzı oyunlar oynuyorum. El ölçülerim: dikey 16cm yatay 8cm. Kullandığım mouse G300s biraz küçük geliyor.www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.