Logitech Superlight 2 alınır mı?

Bravdo

Decapat
Daha fazla  
Siyah Logitech Superlight 2 almayı düşünüyorum. Şu an pembe ve beyaz Superlight Mouse'larım var; klavye ve mouse Pad'i de siyah aldım. Masada siyah-beyaz uyumunu yakalamak istiyorum. Sizce Superlight 2'den daha iyi bir mouse var mı, yoksa direkt onu mu alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siyah Logitech Superlight 2 almayı düşünüyorum. Şu an pembe ve beyaz Superlight Mouse'larım var; klavye ve mouse Pad'i de siyah aldım. Masada siyah-beyaz uyumunu yakalamak istiyorum. Sizce Superlight 2'den daha iyi bir mouse var mı, yoksa direkt onu mu alayım?

Siyah grip tape alıp beyaz olana yapıştır.

Logitech'e tapılsa bile alınmaz bu devirde. Gözünü kapatıp random bir espor sitesinden yüksek bütçe mouse seçsen bile daha iyisi olacak muhtemelen.

Ne gibi hocam mesela?
Tutuş şeklin nedir?

Bu seviyede daha iyi diye bir şey yok hocam tercih meselesi. Daha hafif veya farklı shape istiyorsan daha ucuza aynı kalitede ürünler var.

Tutuş şeklin nedir?

Logitech'e tapılsa bile alınmaz bu devirde. Gözünü kapatıp random bir espor sitesinden yüksek bütçe mouse seçsen bile daha iyisi olacak muhtemelen.
Valla Logitech sevdasından vazgeçmek zor oluyor :D

Bu seviyede daha iyi diye bir şey yok hocam tercih meselesi. Daha hafif veya farklı shape istiyorsan daha ucuza aynı kalitede ürünler var.
Lamzu mouse'lerin görünüşleri nedense hoşuma gitmiyor galiba logitech mouseleri kullandığımdan dolayıdır.

Paran varsa al Superlight'i, onun dışındaki magnezyum mouselere bak derim ancak performans olarak sensörü çok daha iyi Superlight'in.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı