Logitech Superlight 2 şarjı %97'den %61'e düştü

Ozsoy

Hectopat
İyi sosyaller diliyorum. Superlight 2 sahipleri veyahut 1 sahipleri. Hiç şunla karşı karşıya kaldınız mı? Fareyi şarj etmeye bırakıp evden çıktım, Fitness'a gidip geldim. 18.15 gibi bıraktıysam eve 20.10 gibi geri döndüm. Yani 2 saat şarjda kalmış oldu. Geldiğimde şarj %97'di çıkardım, Dongle'a kabloyu geri taktım. Baktığımda şarjım 61 civarına düştü. Cihazı alalı 1 ay olmadı, geçen de böyle hata oldu eyvallah çektim fakat şu an durum kötü. Teknik servis nasıl bir yol izler? Ürünün ayıplı olduğunu düşünmeye başladım. Ayıplı ise, ücret iadesi alıp DeX'e yükseltmek istiyorum.
Hibrit modu sadece açık o da az şarj gitsin diye. 2KHz'de dongle.

1730916252848.png

Bir de destek ekibinin verdiği çözümü deneyin bakalım.

Denetim Masası üzerinden G HUB uygulamasını silin.

Görev Yöneticisi üzerinde herhangi bir G HUB hizmetinin çalışmadığından emin olun.

C:\Program Files\ konumundan LGHUB klasörünü silin.

C:\ProgramData\ konumundan LGHUB klasörünü silin. ProgramData klasörü gizli olabilir. Dosya ayarlarından gizlenmiş dosyaları göster ayarını etkinleştirmeniz gerek.

C:\Kullanıcılar\<Kullanıcı Adı>\AppData\Local\ konumundan LGHUB klasörünü silin.

C:\Kullanıcılar\<Kullanıcı Adı>\AppData\Roaming\ konumundan LGHUB klasörünü silin.

Windows tuşu + R tuşuna basın ve çıkan pencereye regedit yazın.

HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall konumundan {521c89be-637f-4274-a840-baaf7460c2b2} değerini bulup silin.

Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar G HUB uygulamasını yükleyin.

Pili bozulur bunun böyle.

Sanmam. Eğer uygulama kaynaklı bir sorun ise farenin kendisini etkilememesi lazım. Dediğim gibi, araştırdığım zaman bu sorunun birçok kişide olduğunu görüyorum. Hem de farklı model farelerde de mevcut.

Bir de destek ekibinin verdiği çözümü deneyin bakalım.

Denetim Masası üzerinden G HUB uygulamasını silin.

Görev Yöneticisi üzerinde herhangi bir G HUB hizmetinin çalışmadığından emin olun.

C:\Program Files\ konumundan LGHUB klasörünü silin.

C:\ProgramData\ konumundan LGHUB klasörünü silin. ProgramData klasörü gizli olabilir. Dosya ayarlarından gizlenmiş dosyaları göster ayarını etkinleştirmeniz gerek.

C:\Kullanıcılar\<Kullanıcı Adı>\AppData\Local\ konumundan LGHUB klasörünü silin.

C:\Kullanıcılar\<Kullanıcı Adı>\AppData\Roaming\ konumundan LGHUB klasörünü silin.

Windows tuşu + R tuşuna basın ve çıkan pencereye regedit yazın.

HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall konumundan {521c89be-637f-4274-a840-baaf7460c2b2}değerini bulup silin.

Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar G HUB uygulamasını yükleyin.

Sanmam. Eğer uygulama kaynaklı bir sorun ise farenin kendisini etkilememesi lazım. Dediğim gibi, araştırdığım zaman bu sorunun birçok kişide olduğunu görüyorum. Hem de farklı model farelerde de mevcut.
Regedit harici dediğiniz her şeyi yaptım.

Deneyin isterseniz. Olmuyorsa da size şöyle bir tavsiye vereyim. Fareyi tamamen şarj edin ve şarj olduktan sonra belirli bir süre kullanın. Eğer şarjı çabuk bitmeyecek olursa bilin ki uygulama kaynaklı bir sorun yaşıyorsunuz. Eğer benim için rahat etmez, ben fareyi değiştirmek istiyorum derseniz şansınızı deneyebilirsiniz, ama değiştirmelerine rağmen aynı sorunu yaşamaya devam edenler çok. Aklınızda bulunsun.

Deneyin isterseniz. Olmuyorsa da size şöyle bir tavsiye vereyim. Fareyi tamamen şarj edin ve şarj olduktan sonra belirli bir süre kullanın. Eğer şarjı çabuk bitmeyecek olursa bilin ki uygulama kaynaklı bir sorun yaşıyorsunuz. Eğer benim için rahat etmez, ben fareyi değiştirmek istiyorum derseniz şansınızı deneyebilirsiniz, ama değiştirmelerine rağmen aynı sorunu yaşamaya devam edenler çok. Aklınızda bulunsun.
Yaşayan gördüm forumlarda fakat aniden düşmesini baya garipsedim. 1 Ay oldu değiştirmeye çalışırsam Dex alırım daha ergo kaldığı için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı