Logitech Türkiye.com güvenilir mi?

Teşekkür ederim, bir şey daha sorabilir miyim? Ben siteyi ilk gördüğümde daha pek ayrıntısına bakmadan üyelik oluşturmuştum. E-posta ve şifremi de normalde çoğu alışveriş sitesinde kullandığım şifreyle aynı yazdım. Sizce sorun olur mu, alışveriş sitelerinde kayıtlı kartlarımız falan oluyor ya. Aynı şifreyi kullandığım hesaplarımdaki şifrelerimi değiştirmeli miyim?
Aynı parolayı kullandığınız tüm sitelerde parolalarınızı değiştirin. Hatta hazır değişiklik yapmışken kullanmıyorsanız parola yöneticisi kullanıp her sitede benzersiz parolalar kullanın.

Eğer aynı parolayı kullandığınız sitelerden biri güvenilir değilse kayıtlı parola ve e-posta kombinasyonunu farklı sitelerde deneyebilirler. Çünkü eğer site şifreleme kullanmıyorsa üyelerin kullandığı parolaları görebilirler. Aynı zamanda kullandığınız sitelerden birinde bir veri sızıntısı durumunda da aynı parolayı kullandığınız tüm sitelerdeki hesaplarınız savunmasız duruma gelir.

Merhaba. Güvenilir olan site sadece benim linkini attığım sitedir.

Bende yanılgıyla Skrill ödeme yöntemi üzerinden sipariş verdim, bu konuya denk geldiğimde dolandırıldığımı düşündüm.

17 Aralık tarihinde MousePad siparişi verdim.

Sipariş başarılı mailim garip bir mailden geldi.

1766406816027.png

Sonrasında, bu postu gördüm. Bankaya geri ödeme itirazında bulundum, Skrill'e vs. mail gönderdim fraud işlem için.

Skrill'e ulaşamadım.

18 Aralık'da siparişimin HMG firması üzerinden kargoya verildiği maili geldi.

1766406928296.png

HMG firmasını takip edebileceğim diğer global kargo takip sitelerinden kargoyu kontrol ettiğimde, gerçektende kargoya verilmiş. Gelen mailde ki kargo takip linkine tabikide itibar etmedik :)

1766407302627.png

Diğer global kargo takip sitelerindende kontrol gerçekleştirdiğimde Çin, Hong Kong'dan benim adıma gönderilmiş, Türkiyeye doğru yola çıkan bir paket olduğunu doğruladım.

Şimdi, gelecek ürünü çok merak ediyorum açıkcası mousepadleri Logitech nerde üretiyor diye araştırdığımda, yine Çin'de üretildiği bilgisini yer aldım. Acaba çinli bir arkadaş üretimden fazla ürün çıkartıp, bu taktikle diğer ülkerde resmi site kurarak mı satış yapıyor diye düşündüm.. Çünkü Logitech firmasının doğrudan bir satışı yok, bunu fırsata çevirmiş olabilir..

Şuan gelecek kargoyu gerçekten çok merak ediyorum, baskısız düz bir modelde gelebilir.

Bu arada Skrill üzerinden çekim yaparken, "NAMAL EN BUSINESS LLC" isimli bir firma ismi gözüktü. Bunuda araştırdım, Amerikada bir giyim firması olarak görüntüledim.

Kargo tarafıma ulaştığımda, buraya sonuçları açıklıyacağım.

Son düzenleme:
Bende yanılgıyla Skrill ödeme yöntemi üzerinden sipariş verdim, bu konuya denk geldiğimde dolandırıldığımı düşündüm.

17 Aralık tarihinde MousePad siparişi verdim.

Sipariş başarılı mailim garip bir mailden geldi.

Eki Görüntüle 2626677

Sonrasında, bu postu gördüm. Bankaya geri ödeme itirazında bulundum, Skrill'e vs. mail gönderdim fraud işlem için.

Skrill'e ulaşamadım.

18 Aralık'da siparişimin HMG firması üzerinden kargoya verildiği maili geldi.

Eki Görüntüle 2626678
HMG firmasını takip edebileceğim diğer global kargo takip sitelerinden kargoyu kontrol ettiğimde, gerçektende kargoya verilmiş. Gelen mailde ki kargo takip linkine tabikide itibar etmedik :)

Eki Görüntüle 2626680

Diğer global kargo takip sitelerindende kontrol gerçekleştirdiğimde Çin, Hong Kong'dan benim adıma gönderilmiş, Türkiyeye doğru yola çıkan bir paket olduğunu doğruladım.

Şimdi, gelecek ürünü çok merak ediyorum açıkcası mousepadleri Logitech nerde üretiyor diye araştırdığımda, yine Çin'de üretildiği bilgisini yer aldım. Acaba çinli bir arkadaş üretimden fazla ürün çıkartıp, bu taktikle diğer ülkerde resmi site kurarak mı satış yapıyor diye düşündüm.. Çünkü Logitech firmasının doğrudan bir satışı yok, bunu fırsata çevirmiş olabilir..

Şuan gelecek kargoyu gerçekten çok merak ediyorum, baskısız düz bir modelde gelebilir.

Bu arada Skrill üzerinden çekim yaparken, "NAMAL EN BUSINESS LLC" isimli bir firma ismi gözüktü. Bunuda araştırdım, Amerikada bir giyim firması olarak görüntüledim.

Kargo tarafıma ulaştığımda, buraya sonuçları açıklıyacağım.
Büyük ihtimalle elinize logolu normal bir ürün gelir ama orijinal olcağını sanmam hocam adamlar belli ki çinden direk satış yapıyor yada dropshipping mantığında replika ürünler satıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı