Logitech Ve Muhteşem Garanti Desteği

G102 siparişimi ne yapsam ki diye düşünmüyor değilim.
Mouse aslında çok güzel ele oturması makro ayarı falan fakat dediğim gibi belki benim kullanımımdan kaynaklı belki de mouse'dan bilemiyorum 1.5 gibi bir sürede çift tıklama sorunu yaşamaya başladım.

Hocam sizde mi yurt dışı ile iletişim kurdunuz?

İşte bu suistimal edilme olayı yüzünden Corsair RMA süreci ile alakalı rehber yapmaktan vazgeçtim. Çoluk çocuk doluyor, kendini zeki sanan, canı sıkılan ürününü yolluyor.

Çok kötüyüz bu konuda.
Hocam sizde mi yurt dışı ile iletişim kurdunuz?

Evet. Skype üzerinden ABD numarasını aradım. E Posta da atabilirsiniz. Corsair Support'tan Ticket da açabilirsiniz.

Evet akşam verdiğim kargo sabah Hollanda'da oluyor. İyiki Türkçe desteği ve Türkiye desteği yok, direkt suistimal ederler. Gerçekten ihtiyacı olan ulaşıyor zaten.

Ama RMA ürünü gelirken 2 hafta sürebiliyor, bizim gümrük yüzünden. Ayrıca 18 yaşından büyük olmak gerekiyor zira gümrüğe tabii oluyor gelen ürün.
Garantiye verdikleri önemi malzeme kalitesine de verseler ya bu fare de kronik sorun varsa neden çözmüyorlar.

Romer G'ler gerçekten çok kolay kırılıyor.

son cümlenizde çok haklısınız örneğin benden sadece seri numarası, fatura ve bilet numarası istediler. Ürünün sorunlu olduğuna dair herhangi bir kanıt istemediler ve bu suistimale çok açık bir durum. Bence bütün müşterilerinden kanıt videosu istenmeli ve değişim kararı çıkan ürünlerde ise kullanıcının elindeki ürünün imhası istenmeli.

İyi ki, iyi ki yok. Genelde firmalar farklı bir ülke için destek sağladıklarında o ülke için bir teknik servis ile anlaşıyorlar. O teknik servis çalışanları ise genellikle(buranın altını çizmek isterdim) bizleri mağdur ediyor.

Geçtiğimiz senelerde çıkan yeni gümrük yasası ile birlikte maalesef ki süreç uzuyor. Süreç uzamasın diye kargo durumunu sürekli olarak takip edip çıkışını gerçekleştirdiği gibi kargo firması ile iletişime geçerek hemencecik yetki belgesini dijital ortamda dolduruyor ve imzalıyordum. Bu sayede ürün gümrüğe geldiği gibi işleme tabii tutuluyordu.

Merhabalar, Türkiye ve Türkçe desteği yok dediğiniz gibi. Benim G430 kulaklık ve F310 Gamepadim var. Garanti için iletişime geçmek istiyorum. Mail adresini bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Merhabalar, Türkiye ve Türkçe desteği yok dediğiniz gibi. Benim G430 kulaklık ve F310 Gamepadim var. Garanti için iletişime geçmek istiyorum. Mail adresini bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Penta teknoloji var yetkili servis istanbulda. Orası ile iletişime geçin. Ben amazondan g102 almıştım 1 sene önce, çift tıklama sorunu olunca bana yetkili servis bilgilerini verdiler. 1 hafta olmadan sıfır ürün ile değişim yapıldı.

Benim F310 alalı 2 yıl oldu. Garanti kapsamında değil diyorlar. Ama site de 3 yıl yazıyor. Bende Global servisi ile iletişime geçmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…