Logitech vs ASUS TUF

Kesinlikle Razer. Cynosa Lite + Viper Mini çok iyi bir kombo.
Eskiden arka aydınlatmalı kullandıysan garip gelir ama çok önemli değil. Akşamları harfleri görmek istiyorum dersen lite al, hayır aydınlatma ve animasyonları izlemek çok hoşuma gidiyor dersen cynosa chroma al ama 130 lira fark var. Bunu sen düşünebilirsin.
MSI'ın (benim gözümde) kalitesiz ekipmanları da var, tabii kalitelileri daha ağır basıyor. MSI, yüksek bütçeye hitap ediyor aslında daha çok. :)
Sizce bu ikili nasıl olur ?

Cynosa Lite'ın videosuna baktım RGB ler çok sönük geldi renkleri böyle mi ?
Ürünün resimlerine siteden bakıp karar verme bence çok iyi yorumlar almış bir klavye o.
Sizce bu ikili nasıl olur ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buradan karar ver ben de bir ara mk110 düşünmüştüm ama bana tuşları yüksek harf saydamlığı fazla geldi gözüme. Ben cooler master yerine ekipmanda profesyonel olan razer'ı öneririm. Cynosa lite ve g213 işlevi birbirine çok benzer ikisi de harika markalar.

Ürünün resimlerine siteden bakıp karar verme bence çok iyi yorumlar almış bir klavye o.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buradan karar ver ben de bir ara mk110 düşünmüştüm ama bana tuşları yüksek harf saydamlığı fazla geldi gözüme. Ben cooler master yerine ekipmanda profesyonel olan razer'ı öneririm. Cynosa lite ve g213 işlevi birbirine çok benzer ikisi de harika markalar.

Hocam galiba, TUF setini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı