Logitech X Pro Superlight skatez önerisi

Ben içlerinden en rahat ettiğimi söyledim. Benim için en iyisi. Obsidian veya tiger denediğimde hissiyat olarak rahat edemedim.

Orijinal skatezlerden sonra hoverpad iyi ki geçmişim dedirtti mi? Tiger ıce veya Obsidian hiçbirisini denemedim ama arada bariz farklar yoksa hiç yurt dışına bulaşmadan hoverpad alıp geçeyim diyorum, fareyi 1 seneyi geçkin süredir kullanıyorum artık alt kısımlar tırtıklı gibi yeterince kaygan gelmiyor.

Orijinal skatezlerden sonra hoverpad iyi ki geçmişim dedirtti mi? Tiger ıce veya Obsidian hiçbirisini denemedim ama arada bariz farklar yoksa hiç yurt dışına bulaşmadan hoverpad alıp geçeyim diyorum, fareyi 1 seneyi geçkin süredir kullanıyorum artık alt kısımlar tırtıklı gibi yeterince kaygan gelmiyor.
Zaten superlight'ın orjinal skatezleri iyi değil. Bu 3 skatezden hangisine geçerseniz geçin iyiki geçmişim dersiniz.

Yurt dışından alabilirim acaba link iletebilir misiniz?
Dot olarak şuna bakabilirsiniz,
Tiger olarak, sahibinden bakmana öneririm. İlk hesap indirimi yoksa, ikinci el 1 günde gelir.
Dot satıcısını göremiyorum ancak, X-raypad olursa iyi olur.

Dot olarak şuna bakabilirsiniz,
Tiger olarak, sahibinden bakmana öneririm. İlk hesap indirimi yoksa, ikinci el 1 günde gelir.
Dot satıcısını göremiyorum ancak, X-raypad olursa iyi olur.

Sizin ilettiğiniz ilanın tarihi biraz eski.

Bu olur mu? Param Güvende ile hemen alacağım olur derseniz yalnız daha önce kullanmadığım ve görmediğim için fake olur mu olmaz mı şüphem var biraz.

Sizin ilettiğiniz ilanın tarihi biraz eski.

Bu olur mu? Param Güvende ile hemen alacağım olur derseniz yalnız daha önce kullanmadığım ve görmediğim için fake olur mu olmaz mı şüphem var biraz.
Satıcıya yazabilirsiniz benim attığım. Tanıdığım birisi, 1 güne gelir. Tiger V2 daha hızlı, ancak dot almani öneririm. Yavaş vesaire gelirse istediğin kadar ekleyebilirsin.

Dot satmıyor sanırsam, ama başka tanıdığım satıyordu ancak satmış herhalde. Bir sorabilirim.

Skatezler hakkında hiçbir bilgim yok, bütçe sorunum yok hangisi daha iyi derseniz link bırakabilirseniz direk satın alabilirim, yurt dışından da alabilirim ama fazla beklemek istemiyorum. Bir de bu mouse ve önerdiğiniz skatez ile birlikte hangi mouse Pad'ı önerirsin? Mouse Pad'de değiştireceğim şu an klasse japan ninja FX siyah mouse pad kullanıyorum.

Skatezler hakkında hiçbir bilgim yok, bütçe sorunum yok hangisi daha iyi derseniz link bırakabilirseniz direk satın alabilirim, yurt dışından da alabilirim ama fazla beklemek istemiyorum. Bir de bu mouse ve önerdiğiniz skatez ile birlikte hangi mouse Pad'ı önerirsin? Mouse Pad'de değiştireceğim şu an klasse japan ninja FX siyah mouse pad kullanıyorum.
Bütçeye bağlı pad işi. Control mü istiyorsunuz, Hybrid mi yoksa Speed mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı