Logitech X Pro Superlight skatez önerisi

Skatezler hakkında hiçbir bilgim yok, bütçe sorunum yok hangisi daha iyi derseniz link bırakabilirseniz direk satın alabilirim, yurt dışından da alabilirim ama fazla beklemek istemiyorum. Bir de bu mouse ve önerdiğiniz skatez ile birlikte hangi mouse Pad'ı önerirsin? Mouse Pad'de değiştireceğim şu an klasse japan ninja FX siyah mouse pad kullanıyorum.
Pad için bütçe dahilinde yeni konu açmanız daha iyi olur. Dot skates linkini üste atmıştım, ordan alma şansınız var ise onu alın. 1.5 haftaya geliyor, yoksa beklemem derseniz sahibinden Tiger alın geçin.

Bütçeye bağlı pad işi. Control mü istiyorsunuz, hybrid mi yoksa Speed mi?

Şu an klasse japan ninja FX siyah pad kullanıyorum, bu her ne ise bunu istemediğim kesin. Sanırım kontrol olmalı çünkü daha önce SteelSeries QCK kullandım yağ gibi kayıyordu bu biraz daha pürüzlü bir yapıda, açıkçası control/hybrid veya Speed arasındaki farkı tam olarak bilmiyorum, 800 DPI 0.5 sens oynuyorum.

Bu arada biraz göz attım da tiger biraz daha kontrolmüş, çok fazla kaymıyormuş videolarda gördüğüm kadarıyla o yüzden Wraith alacağım memnun kalmazsam tigere geçerim.

Şu an klasse japan ninja FX siyah pad kullanıyorum, bu her ne ise bunu istemediğim kesin. Sanırım kontrol olmalı çünkü daha önce SteelSeries QCK kullandım yağ gibi kayıyordu bu biraz daha pürüzlü bir yapıda, açıkçası control/hybrid veya Speed arasındaki farkı tam olarak bilmiyorum, 800 DPI 0.5 sens oynuyorum.

Bu arada biraz göz attım da tiger biraz daha kontrolmüş, çok fazla kaymıyormuş videolarda gördüğüm kadarıyla o yüzden Wraith alacağım memnun kalmazsam tigere geçerim.
Wraith para etmez skatezler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı