Logitech X540 alınır mı?

35caglar35

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Logitech X540 alınır mı? İkinci el olarak almak istiyorum ama ürünü hiç bilmiyorum, kullanan var mı ürün alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana kaçlık sistem lazım ? X540 baya eski bi sistem. Yani bana göre alınmaz. Eğer 2+1 arıyorsan Mikado MD-1700bt'yi önerebilirim. Mikado'nun şuanki bir çok sistemi yaygın olarak kullanılıyor. Bassı oldukça fazla. Hem de fiyat olarak da gayet uygun. Yani eğer alıcaksan 2. bir seçenek olarak Mikado'nun sistemlerine bakabilirsin.

Son düzenleme:
Bugün Letgo'da gezerken fiyatı 1500 olarak bir sistem gördüm ikinci el fiyatına göre performansı çok iyi olduğunu düşündüm. Mikadonun Logitech kalitesini veremeyeceğini düşünüyorum. Eski olması herhangi bir sorun yaratır mı? Benim alacağım sistem 5+1

Bugün Letgo'da gezerken fiyatı 1500 olarak bir sistem gördüm ikinci el fiyatına göre performansı çok iyi olduğunu düşündüm. Mikadonun Logitech kalitesini veremeyeceğini düşünüyorum. Eski olması herhangi bir sorun yaratır mı? Benim alacağım sistem 5+1
Yani tercih meselesi. Pek bir sorun yaratmaz eğer temiz kullanıldıysa ama dediğim gibi Mikadoya'da bı bakın derim pişman olmazsınız.

Buna bi bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim mikadoyu daha önce kullandım ama ne yazık ki ses ve malzeme kalitesi Logitech'ten çok uzak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı