Logitech Z313 3500 TL'ye alınır mı?

ryzen 3600

Picopat
Daha fazla  
Daha iyi alternatifler var mı?

1767990964986.png

@akege Logitech Z407 veya Edifier G1500 Max nasıldır?
Z407 öneririm, küçük ama sağlam sesi var diyebiliriz. G1500'ün videolarda aldığım sesi -özellikle bass sesleri- çok doyurucu gelmedi. Ayrıca tip olarak da z407 çok daha güzel duruyor, tabi bu kişisel bi mevzu.

2. el düşünürseniz Z533 bakmanızı öneririm, 2. el istemiyorsanız söylediğiniz seçeneklerden z407 doğru seçim olacaktır.

@akege teşekkürler, onu tercih ettim. G1500 bası yere değil, karşıya veriyormuş, bu yüzden doyurucu değil sanırım ama sesi daha net bulanlar varmış.

Olabilir hocam. Bütçeniz tam olarak ne kadar? Daha sağlıklı tavsiye verebilmemiz için net rakam verebilirseniz daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.
Net bir bütçem yok aslında, sadece parasına değecek bir şeyler arıyorum, 5-6K'yı geçmeyi pek düşünmüyorum genel olarak. Z313 gerçekten değmezmiş, onu anladım. Z407'yi bir deneyeceğim gelirse.

Net bir bütçem yok aslında, sadece parasına değecek bir şeyler arıyorum, 5-6K'yı geçmeyi pek düşünmüyorum genel olarak. Z313 gerçekten değmezmiş, onu anladım. Z407'yi bir deneyeceğim gelirse.
Eğer çıkabilirseniz z533 fazlasıyla sizi doyuracaktır.

Ayrıca subwoofer olmasa da olur derseniz önereceğim 2 model daha var;

Thonet & Vander Kumpel

Edifier R990BT

Stüdyo hoparlörler bi tık masada yer istiyorlar. Subwoofer şart değil ve yer problemim yok diyorsanız bu 2 modelden birini tercih etmeniz çok daha iyi olacaktır, z407 ye kıyasla.

@akege özellikle subwoofer deneyimini merak ediyordum. Zamanında bir ofiste kullanmıştım, ilgimi çekmişti. Önerileriniz çok güzel, bunları da kaydettim, kesinlikle değerlendireceğim, teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı