12 Temmuz 2015 Mesaj: 7 Kendim her şeyi yaptım. Hoparlör takılı değil. Sadece subwoofer. Bu şekilde. Telefon ancak bu kadar çekebildi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Kendim her şeyi yaptım. Hoparlör takılı değil. Sadece subwoofer. Bu şekilde. Telefon ancak bu kadar çekebildi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2015 #2 Bass I Love You <3 Bende de z523 var. Bende bi ara böyle bir test yapmayı düşünüyorum.
Mertasici Kilopat Katılım 17 Temmuz 2014 Mesajlar 67 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #3 Aynı ürünü ben de kullanıyorum Logitech kalitesi diyorum başka bir şey demiyorum. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Düşünmeden alsınlar.
Aynı ürünü ben de kullanıyorum Logitech kalitesi diyorum başka bir şey demiyorum. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Düşünmeden alsınlar.
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #4 Dostum senden bir şey isteyeceğim, şu şarkıyı da deneyip buraya videosunu atar mısın ? Almak istediğim bir ürün. (İstek) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dostum senden bir şey isteyeceğim, şu şarkıyı da deneyip buraya videosunu atar mısın ? Almak istediğim bir ürün. (İstek) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 13 Temmuz 2015 #5 Emir Erenoğlu dedi: Dostum senden bir şey isteyeceğim, şu şarkıyı da deneyip buraya videosunu atar mısın ? Almak istediğim bir ürün. (İstek) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadece subwoofer mi yoksa hoparlör de takılı olsun mu? (NOT: İstediğin tüm parçaları söyleyiniz. Elimden geldiği kadar yüklemeye çalışırım.) Son düzenleme: 13 Temmuz 2015
Emir Erenoğlu dedi: Dostum senden bir şey isteyeceğim, şu şarkıyı da deneyip buraya videosunu atar mısın ? Almak istediğim bir ürün. (İstek) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadece subwoofer mi yoksa hoparlör de takılı olsun mu? (NOT: İstediğin tüm parçaları söyleyiniz. Elimden geldiği kadar yüklemeye çalışırım.)
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #6 Murat Koç dedi: Sadece subwoofer mi yoksa hoparlör de takılı olsun mu? (NOT: İstediğin tüm parçaları söyleyiniz. Elimden geldiği kadar yüklemeye çalışırım.) Genişletmek için tıkla... Videodaki gibi, teşekkür ederim .
Murat Koç dedi: Sadece subwoofer mi yoksa hoparlör de takılı olsun mu? (NOT: İstediğin tüm parçaları söyleyiniz. Elimden geldiği kadar yüklemeye çalışırım.) Genişletmek için tıkla... Videodaki gibi, teşekkür ederim .
KS KS Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 13 Temmuz 2015 #7 Şuan yükleniyor. Başka parça varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Veya ürün hakkında soru falan varsa.. @Emir Erenoğlu Buyurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şuan yükleniyor. Başka parça varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Veya ürün hakkında soru falan varsa.. @Emir Erenoğlu Buyurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 14 Temmuz 2015 #8 Kaliteli bir kamera olsa dahi o bass sesini alamayacaktınız, yani telefonun bi suçu yok. Şu lanet olası; Bass I Love You benim 2 tane bin'er Watt'lık Kicker Sub.'umu patlatmıştı, tabi Amfi 4 bin Watt'lıktı.
Kaliteli bir kamera olsa dahi o bass sesini alamayacaktınız, yani telefonun bi suçu yok. Şu lanet olası; Bass I Love You benim 2 tane bin'er Watt'lık Kicker Sub.'umu patlatmıştı, tabi Amfi 4 bin Watt'lıktı.