Logitech Z506 adaptör tavsiyesi

Merhabalar,sigortayı aldığım televizyoncuya gittim. Devreyi tamir etmenin 300tl tutacağını söyledi bende geri döndüm. Sorum şu şu an amfi devresine 12-14V 5A olan güç kaynağından güç verirsem elimde kalırmı. Güç Devresini kendim tekrardan yapacağım için amfi devresini bozmak istemiyorum.
Ben Logitech z523 ümü portatif yapmakla uğraşmıştım bir ara. önce 13.8V 10A adaptör ile çalışıp çalışmadığını denedim sonra motosiklet aküsü takmıştım 1 ay o şekilde kullanıp normale çevirmiştim. Dikkatlice bağlarsanız sorun olmaz. yaklaşık 6 sene önce bu videodan ilham almıştım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sorun olacağını sanmıyorum.

bu ses sistemin besleme kartı yeterli değil evet 75-100 wattlık bir güç kaynağı yeterlidir voltaj 19 voltu aşmasın yeter
Yani elimde olsa denerim tabii ki ama mevcut adaptör bile zor çalışıyor. 😃 Bir de elimde orijinal güç kaynağındaki kondansatörün aynısından var. Karşılaştırdığımda karttaki sanki biraz şişmiş gibi duruyor, arıza bununla alakalı olabilir mi?

kesinlikle değiştirmelisin şişmiş zaten cızırtı yapar
Yani elimde olsa denerim tabii ki ama mevcut adaptör bile zor çalışıyor. 😃 Bir de elimde orijinal güç kaynağındaki kondansatörün aynısından var. Karşılaştırdığımda karttaki sanki biraz şişmiş gibi duruyor, arıza bununla alakalı olabilir mi?

kesinlikle değiştirmelisin şişmiş zaten cızırtı yapar
selamlar, bu subwoofer kaç ohm ve de kaç watt
27 watt 8 ohm

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı