Logitech Z533 nasıldır?

Bende z523 var. Ses yüksekliği konusunda gayet yeterli gelir z533. Apartmanda kullanıyorsanız fazlasıyla evde yeterli olur.

Bende aynı ses sistemini almak için bir kaç gündür araştırma yapıyorum, markası zaten yeterince tatmin ediyor ürettiği her üründe listenin başlarında yer almayı başarıyorlar ama fiyatı biraz yüksek gibi 2+1 ses sistemine göre.

Fiyata baktım da 700 edecek bir hoparlör değil. ben z532 yi 300tl ye almıştım 5 sene önce. 2.el almayı planlarsanız z623 alın sesi kat kat iyi.

20 metrekare odam var sesini sonuna kadar açamıyorum, uyduları kulak hizasında tutarsan ve subwooferı yere koyarsan sesi çok net bir şekilde alabilirsin. Bass yüksek seviyede bozulma yapmıyor ayrıca denetim bölmesindeki bass kumandasını en dibe getirdiğin zaman subwooferın voltajı kesiliyor ve sadece uydulardan ses alıyorsun. Bunu almadan önce yaklaşık 8 senedir x-230 kullanıyordum yani Logitech kalitesi der susarım. Bassı odayı dolduruyor, masamın altında yankı yaptığı için daha dolgun geliyor. Sormak istediğin varsa yanıtlayabilirim, 7 aydır kullanıyorum. İkinci el bluetooth cihazı olmadan 300 TL'ye aldım.

Bana göre artıları:
+Sesi berrak, bassı güçlü fakat kulağı acıtacak şekilde uğultu yapmıyor, tiz mid bass dengesi çok iyi.
+Denetim bölmesi çok kullanışlı cihazı açma/kapatma kumandası, ses seviyesi ve bass kontrol edilebiliyor ayrıca üstünde kulaklık ve aux girişi olması.
+Yüksek seviyelerde ses bozulmuyor.
+Uyduların görünümü şık ve modern, subwooferın görünümü sade.
+Bende yok fakat bluetooth cihazı çok işe yarıyor istediğin cihazla kolayca kablosuz şekilde bağlayıp müzik dinleyebiliyorsun.

Bana göre eksileri:
-Bu bir eksi değil fakat yine de uğraş gerektiriyor, denetim bölmesindeki ses seviye kumandası sesi yükseltip alçaltırken cızırtı yapabiliyor.(Kumandanın içini açıp potansiyometrenin içini kulak çubuğu ile temizledim ve WD-40 sıktım, sorunum çözüldü.)
-Cihaz kapalıyken subwooferdan çok hafif bir cızırtı sesi geliyor yani ben buradayım elektrik geliyor diyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı