Logitech Z906 alınır mı?

younicorn42

Kilopat
Daha fazla  
2020'de Logitech Z906 alınır mı? Acıkcası Z5500 almak var niyetimde. Sıfırı üreltilmedigi için alma sansımız yok. Z906 yeni verisyonunu mu beklemeliyiz?

Bende de var ancak çok fazla kişi özellikle tuşlarda sıkıntı olduğunu belirtmiş. Bende de tuşlara basınca tam algılamıyor. Nadiren de olsa disconnect oluyor.

Hocam sizin şanssızlığınız. Kötü olmuş. Zamanında ucuzdu. Şimdi malum pahalandı. Klavye de ürün bozuk gelirse bir üst modelini yolluyorlardı galiba. Mouse de bilemem.

Bana göre fiyatını haketmeyen bir ürün. 4 bin liraya hatta 2-3 bin liraya evine 400RMS Subwoofer 550W'lık 2 tane kayık hoparlör ile oto ses sistemi bile dizersin ve verdiğin paraya değecek ses ve bass alırsın. Tabi müstakil ev ise.

Bana göre fiyatını haketmeyen bir ürün. 4 bin liraya hatta 2-3 bin liraya evine 400rms subwoofer 550W'lık 2 tane kayık oto ses sistemi bile dizersin. Tabi müstakil ev ise.

Z906 kullanmadıysanız böyle yorumlar yapmanızı doğru bulmuyorum. Sonuçta araçlara takılan subwooferların kalitesi bariz. Z906 ev sinema sistemi olduğu için bahsettiğiniz oto ses sistemi aynı verimi kesinlikle vermeyecektir.

Z906 kullanmadıysanız böyle yorumlar yapmanızı doğru bulmuyorum. Sonuçta araçlara takılan subwooferların kalitesi bariz. Z906 ev sinema sistemi olduğu için bahsettiğiniz oto ses sistemi aynı verimi kesinlikle vermeyecektir.
Zamanında 2 sene oto ses sistemi işleriyle uğraşmıştım. Muhasebe odasında Z906 vardı 1 uydusu bozuktu 4+1 gibi kullanıyorduk. 165W subwoofer ve 5x65W uydu hoparlörü olan bir sisteme 4 bin lira verilmez. Fiyat olarak yorum yaptım. Bırakın 4 bin lirayı, 2 bin liraya bile 1000W 400 RMS Subwoofer ve 2 tane de 500W'lık hoparlöre sahip sistem dizilir. Z906'nın subwooferi 40 Hz'den aşağısına inemiyor. Ama arkadaş daha uygun fiyata bir oto ses sistemi dizse evine 25 Hz'e kadar bassları duyabilecek hem de daha doygun ses alacaktır. Z906'da güçlü ses sistemidir. Fakat 4 bin liralık ses ve bass vermiyor maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı