Logitech Z906 alınır mı?

Merhaba bende bir soru sormak istiyorum.z906 sistemini bir kurum salonunda kullanmak istiyoruz. Bilgisayardan sesli bir video oynatirken aynı anda 3.5 mm girişine bağlı olan kısımdan mikrofon ile ses alınabilir mi? Yani soru şu aslında; videodaki ses oynarken arkadan mikrofondan konuşunca sesi verir mi yoksa input input şeklinde değiştirerek ayrı ayrı mi kullanabiliyoruz?
Bilsem yardımcı olurdum hocam, 5+1 ilk defa kullanıyorum hala çözemedim. Bak mesela müzik açınca ya da oyun oynarken 2 3 hoparlörden ses kısık geliyor delireceğim.

Ne demek hocam. Elimden geldiği kadar.
Hocammm bu ses sistemi beni delirtecek :( bugün fark ettim bazılarından ses kısık bazılarından yüksek geliyor neyi yanlış yaptım acaba.

Son düzenleme:
Bilsem yardımcı olurdum hocam, 5+1 ilk defa kullanıyorum hala çözemedim. Bak mesela müzik açınca ya da oyun oynarken 2 3 hoparlörden ses kısık geliyor delireceğim.

Hocammm bu ses sistemi beni delirtecek :( bugün fark ettim bazılarından ses kısık bazılarından yüksek geliyor neyi yanlış yaptım acaba.

Hocam vallahi buradan ancak bu kadar yardım edebiliyorum yani bağlantılar mı desem? Çalmak istediğiniz ses veya sistem mi desem bilemedim. Bir bilen kişiye baktırmanız lazım.

Optik ile bağlayacaksın 5.1 ancak öyle ses alabilrisin. Kaliteli bir optik kablo al. Kayıpsız ses verir.

Villa da yaşasam bende alırdım da apartmanda bu sistemler kavga çıkarır.
ürünü aldım çok şükür, bir sorum var pc ile bağlanıyorum 3d ses modunda 5 hapörlerden de ses geliyor fakat 4.1 moduna geçtiğimde 1 hapörlerden gelmiyor. Aux da aynı. 5 hapörlerden ses almamız için optik kablo ile tvye mi bağlanmamız lazım illa

Ürünü aldım çok şükür, bir sorum var PC ile bağlanıyorum 3D ses modunda 5 hapörlerden de ses geliyor fakat 4.1 moduna geçtiğimde 1 hapörlerden gelmiyor. AUX da aynı. 5 hapörlerden ses almamız için optik kablo ile TV'ye mi bağlanmamız lazım illa.

Evet. Optik kablo şart. Ama sistemi biraz ilginç yapılmış üstte arkadaş da optik ile PC de sorun yaşıyordu. Ama TV de optik kablo yeterli.

Evet. Optik kablo şart. Ama sistemi biraz ilginç yapılmış üstte arkadaş da optik ile PC de sorun yaşıyordu. Ama TV de optik kablo yeterli.
Evet gerçekten saçma olmuş biraz 1 hapörleri kullanamıyorum yani bu yüzden. Pc için dönüştürücü vs gördüm ne kadar kurtarır sizce değer mi almaya?

Hocam bağımsız yazıyorum kusura bakmayın, dün teslim aldım Z906 ürününü kurulumunu yaptım optik kabloyuda bağladım fakat. YouTube'dan test seslendirme denediğim de yatay konumlandırılan hoparlörden ses gelmiyor, 5+1 hepsi birden çalmıyor ve subwooferın arka kısmı çok ciddi şekilde sıcak oluyor ( el yakmıyor ) bu konuda yardımcı olur musunuz?

Benimki de ısınıyor sanayiden ısı dağıtıcı aldım çift taraflı bantlı kestim onu kullanıyorum müsait olduğumda SS atarım fakat ses konusunda fikrim yok birdr jack ile dener misin?

Benimki de ısınıyor sanayiden ısı dağıtıcı aldım çift taraflı bantlı kestim onu kullanıyorum müsait olduğumda SS atarım fakat ses konusunda fikrim yok birdr jack ile dener misin?
Hocam soğutuyor mu işe yarıyor mu benimkide çok ısınıyor ses yüksek olmadığı halde. Hele izmir sıcağında siz tahmin edin. Mutlaka fotoğrafını bekliyorum.

Hocam soğutuyor mu işe yarıyor mu benimkide çok ısınıyor ses yüksek olmadığı halde. Hele izmir sıcağında siz tahmin edin. Mutlaka fotoğrafını bekliyorum.
Biraz geçikti;

evet ısındığında bu alanlarda ısınıyor ısı dağılımında etkisi var, 30 dereceyi 23-26 derecelere indiriyor gibi.

Biraz geçikti;

evet ısındığında bu alanlarda ısınıyor ısı dağılımında etkisi var, 30 dereceyi 23-26 derecelere indiriyor gibi.
ben uygularken modüllerin nerede olduğuna bakıp yapıştırmıştım aklınızda bulunsun.

Dosya Ekleri

• IMG_8758.jpeg
    IMG_8758.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 52
Biraz geçikti;

ben uygularken modüllerin nerede olduğuna bakıp yapıştırmıştım aklınızda bulunsun.
hocam bunu nerde ve ne kadar fiyata yaptırdınız acaba? Birde bass vurunca o titremeyle soğutuculara falan bişey olma ihtimali var mı acaba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı