LoL 0'dan 30'a nasıl hızlı kasılır?

129592

Kilopat
Katılım
25 Ağustos 2016
Mesajlar
1.895
Çözümler
2
Asıl hesabım Gold 1'de elo hele düştüğü için sezon sıfırlanana kadar girmiycem o yüzden yeni hesap açtım şu an 10 Level'im en hızlı nasıl 30'a kasarım?
 
Asıl hesabım Gold 1'de elo hele düştüğü için sezon sıfırlanana kadar girmiycem o yüzden yeni hesap açtım şu an 10 Level'im en hızlı nasıl 30'a kasarım?
Botlarla oyna telefondan video filan izle oynarken ziggs filan al kuleye w at hızlı hızlı bitir 2 günde kastım böyle.
 
İnternet üzerinde "League of Legends - Bot" var bu botları indirerek bilgisayar başında olmamanız gerekiyor. O bot oyuna girip "Intro" modunda kasıyor hesabınızı. Ama bu riskli bir taktiktir, bunu belirteyim. Çünkü çoğu böyle programın içerisinde "RAT" veya virüs yazılımları vardır. Ben günde abartıp 26 oyun atmıştım "Nexus Blitz" modunda fazla bir şey değişmedi açıkcası.

Eğer bunları yapmam diyorsanız XP Boost varken elinizden geldiğince son hız rushlamak, yoksa sonra çok zayıf kalmaya başlıyorsunuz zar zor XP alıp.

Bunlar benim önerim 4 kez 30 Lvl'a kasarken tecrübe etmiş olduğum durumlardır.
 
Elo hellden sezon sıfırlanarak kurtulmuyorsunuz aksine daha da beterine düşüyorsunuz. 30 level hesabı boşverin o hesabı kurtarmaya çalışın.
 
Ben olsam hiç uğraşmam. Gidip 25 TL verip 30 Level hesap alırım.
Edit gerçekten uğraşma bence zamanına yazık.
 
Son düzenleme:
XP yükseltici al taş çatlasın 1-2 günde 30 olursun, LoL'de LvL atlamak eskisi kadar zor değil. Gerçekten geçenlerde sıfırdan hesap açayım bir bakayım ne gibi değişiklikler olmuş dedim 4 günde XP yükseltmesiz 30 lvl kastım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı