LoL 14 gün ban sonrası neler yapmak gerekir?

logbait

Hectopat
Merhabalar 3 gün önce LoL'den flameden 14 gün ban yedim. Hatamın farkındayım, bir daha yapmayacağım. Bu cezadan sonra nelere dikkat etmem lazım? Sanırım en ufak bir raporda perma ban yiyormuşuz. Bir ay civarı hiçbir fevri harekette bulunmazsam bu kara listeden kalkabilir miyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığın chate dikkat et ve milletin tadını bozma yeter. Ek olarak en ufak bir raporda ban yeme gibi bir olay yanlış. Şu açıdan düşünebilirsin, önceden 14 gün banlandığın için en ufak edeceğin küfürde bile banlanırsın. Böyle bir liste olup olmadığı da bilinmiyor tam olarak ama yani flamesiz oyunu oynamamak da zor olmamalı. Milletin oyun zevkini kaçırmayın.

@yarışmacımız yaşar sansürlü küfür etse de sistem algılıyor onu. Bu sefer de takım içi huzuru bozmadan banlanır. Yahu siz oyun oynamaya mı yoksa millete sövmeye mi giriyorsunuz?

Riot'ta kara listeden kalkmak yok, sadece AFK bıraktığınızda leavebusterdaki cezanız düşürülebiliyor, küfürden ya da sürekli feedleyip troll oynuyorsanız. Riot onları tutuyor her cezanız diğerinden daha fazla süre oluyor.

@yarışmacımız yaşar sansürlü küfür etse de sistem algılıyor onu. Bu sefer de takım içi huzuru bozmadan banlanır. Yahu siz oyun oynamaya mı yoksa millete sövmeye mi giriyorsunuz?

Bazen bazı oyuncular çok aşırıya gidiyor ve sinirden küfür edebiliyor insan istemeden bende ediyorum şahsen bardağın suyunu taşıran çok kitle var TR sunucularında ha diyeceksiniz sustur geç diye ama öyle dengesizler var ki küfürü hakareti hak ediyorlar sabrını sınıyorlar resmen şunu da söyleyeyim kesinlikle durduk yere yapılan flame ve küfüre karşıyım hatta flamecilerden nefret ederim kendim asla yapmam çünkü sende kötü bir oyun oynayabilirsin empati yapmak çok önemli adam kötü oynuyor diye küfür hakaret edemezsin.

Benim bir arkadaşım var acayip ağır küfrediyor ama *** şeklinde çıkmayacak şekilde sansürlüyor. Daha hiçbir şey olmadı. Bence küfürü ettiğinde **** çıkmıyorsa sistem algılamıyor.

Ayrıyetten iyilik meleği bir insan değilim. Genelde ilk küfrü ben etmem ama koridoru veya maçı kaybetmemize bilerek neden olan biriyle de saygı çerçevesinde konuşamam.
Bazen bazı oyuncular çok aşırıya gidiyor ve sinirden küfür edebiliyor insan istemeden bende ediyorum şahsen bardağın suyunu taşıran çok kitle var TR sunucularında ha diyeceksiniz sustur geç diye ama öyle dengesizler var ki küfürü hakareti hak ediyorlar sabrını sınıyorlar resmen şunu da söyleyeyim kesinlikle durduk yere yapılan flame ve küfüre karşıyım hatta flamecilerden nefret ederim kendim asla yapmam çünkü sende kötü bir oyun oynayabilirsin empati yapmak çok önemli adam kötü oynuyor diye küfür hakaret edemezsin.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Ezici şekilde yenmekte olduğumuz maçta karşı takıma "ff verin uğraştırmayın" bile demem diyen arkadaşıma da muhalefet ederim ama insanlar anonimliğin verdiği güçle aşırıya kaçınca kutuplarım bir anda tersine dönüyor. İlk küfürü yedikten sonra karşılık vermeyip susturunca da sanki küfürü hak etmişim de ses çıkaramıyormuşum gibi hissediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı