LoL 14 Gün Ban Sonrası Perma

Vuzo

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Ben 14 gün ban yedim. Çoğu kişi perma yiyormuş, yememek için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben 14 gün ban yedim. Çoğu kişi perma yiyormuş, yememek için ne yapmalıyım?

Merhaba dostum ban sistemini örnek vererek açıklarsak 14 gün yediğinde kredilerin bitmiş oluyor ve en ufak yanlışında bam diye yiyebilirsin permayı. En ufak yanlıştan kastımız küfür ve hakaret olabilir, ben zaten bunun dışında 14 gün ban yiyen görmedim. Kısacası oyuna girince herkesi /sustur all yazarak sustur tabii pingleri aç, unutma bu aşamaya gelmek için, chat banlarını falan geçmek gerekiyor yani görüldüğü üzere bayağı zorlamışsın sınırları dikkatli ol, sinirlenme chatide bence kullanma 🙂

Küfür edersen veya boostlatırsan kendini perma yersin. Sanırsam uzun bir süre ban yemezsen kredin oluyor ve direkt perma yemezsin.

İşleldiğin suça göre aldığın ban sayısına göre farklı süreler oluyor.
1Gün
7Gün
15Gün
30Gün
veya chat ban. Ailevi ve ırk,cinsiyet,dini inanç, ırkçılıkta 14 sonra direk perma diye biliyorum.

LoL'ü bırakabilirsin aslında. Ben 3 yıllık bir deneyimden sonra bu sezon başı oyunu bıraktım. Gerçekten, bir rahatlama geliyor insana. Bırakmasan bile 1 ay kadar ara vermeni tavsiye ederim. Sonra penta atmana rağmen sana söven veletlerle oyunu oynamaya devam edebilirsin.

Riot'a küfür etme.
Ben ettim. Oyunu bırakmadan önce sinir krizi geçirdiğimden oyun sonlarında "Oyun içi konuşmalara, adamın bilerek beslemesine bakıp da bu adamı banlamazsanız gelmişinizi geçmişinizi ********" dediğim birçok rapor var. Hiçbirinde de ban yemedim. Ekim ayı gibi oyunu da bıraktım. Şimdi kafam rahat. Benim hesapla arkadaşlar giriyor artık arada bir.

Riot'un ban mantığı şu; 1 kişi report eder, haklıdır da. Ama Riot bakmaz bile. Ancak haksız yere bir adamı 3-4 kişi reportlasın. Hiçbir şey yapmasa bile banı yer.

Yeni sezondaki 10 maçlı sistemde elo puanı eskisi gibi olmadığı zamanda, yani geçen seneyle aynı değil de düşük başlatıldığı ilk sezon benim arkadaşım Fizz ile 57 kill aldığı oyundan sonra ban yemişti. Orada anladım bu saçma düzeni.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı