LoL açılırken çok bekletiyor

Arda1406

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben LoL oynarken bazen sorun çıkmıyor ama bazen de oyun buglaniyor ve takiliyor donmuyor ama yukleme ekraninda takili kalıyorum. Oyuna bazen 5 dakika geç başlıyorum ama normalde hizli aciliyor sol ustteki ping normal dönüyor oyundan bildirim de geliyor basede daha fazla kalirsan AFK yüzünden atilirsin diye ama oynayamıyorum.

Merhaba arkadaşlar, ben LoL oynarken bazen sorun çıkmıyor ama bazen de oyun buglaniyor ve takiliyor donmuyor ama yukleme ekraninda takili kalıyorum. Oyuna bazen 5 dakika geç başlıyorum ama normalde hizli aciliyor sol ustteki ping normal dönüyor oyundan bildirim de geliyor basede daha fazla kalirsan AFK yüzünden atilirsin diye ama oynayamıyorum.

Riot Games'e ticket at, yüksek ihtimalle sana Client'i tekrar kurduracaklar ben istemci ile sorun yaşadım ve bana link attılar oyunu silip geri yükleyince düzeldi.

Riot istemcisinden LoL'e girin orada sağ üstte bir profil resmine benzer bir şey var ona tıkladıktan sonra ayarlara girin oradan da "onar" buna tıklayın.

Nereden tam olarak bulamadım da.

Rio'ta ticket atarsan daha ayrıntılı yardımcı olabilirler. Biz şimdi bir şey desek hariçten gazel okumuş oluruz.

Onu da denerim teşekkürler.

Customlolskins kullanıyor musunuz?

Ne olduğunu bilmiyorum ama sanırım hayır.

Riot Games'e ticket at, yüksek ihtimalle sana Client'i tekrar kurduracaklar ben istemci ile sorun yaşadım ve bana link attılar oyunu silip geri yükleyince düzeldi.

Ticket nasıl atacağım.

Dostum Riot Client'i aç ve sağ üstte profil simgesi gibi bir şey var ona tıkla, oradan ayarlar de ve leauge of Legends'i seç onara tıkla.

Tamadır teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı