LoL ADC için taktikler

ADC kırılgandır. Ben Orman-Üst arasında oynarken (genelde Yi, Nasus, Garen gibi 1v1, hatta 2v1 atacak şampiyonlar) ADC oynamak istedim.

Olmadı. Kite öğrenmek zorundasın. Ben en zorundan, Vayne'den başladım. Vayne, erken oyunda güçsüz, herkese abi çeken, fight yapmaktan kaçan bir şampiyon. Ama Kalkanyay, Hayalet bitince her türlü fightlara giren, görünmez olan, çatır çatır gerçek hasar çalışan bir makineye dönüşüyor.

Meta, tank metası. Herkes tank alıyor. Vayne öğrenmeni kesinlikle öneririm.

Sen benim gibi yapma, zordan değil, kolaydan başka. Caitlyn al, menzil gör. Ashe al, pasifi sayesinde adam sürekli yavaşlıyor. Q da açınca geçmiş olsun. MF al, manaverenli full zırh deşme (bu aralar favorim, %80 WR) kas. Erken oyunda güçsüz, fakat savaşta güzel bir ulti ile Penta atamaman imkansız.

En beğendiğim ADC: Vayne ve MF. Kai'sa'da güzel. Ama alışamadım. Caitlyn öğrenmek için aldım. Sanırım bu saydığım 4 ADC'den başka şampiyona gerek yok.

Draven. Aaaaaa, sapıklık. Karşı taraf Draven aldıysa oyunu boz. Kesinlikle 1v1 deneme, kazanma şansın %0. Benim oyununa karşı ADC Draven aldı, bizim ADC ise Zed aldı, tek atmak dışında bir ilacı yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı