LoL artık Windows 7,8 ve 8.1'i desteklemiyor!

Daha fazla  
İyi sosyaller ve iyi akşamlar, normalde bu konuyu kullanıcı haberlerine açacaktım da özgün olmadığını düşündüğüm için açmadım, hatam varsa şimdiden özür dilerim moderatörlerden. Her neyse, LoL oynayan ve sistemi benim gibi çok iyi olmayan arkadaşlarımın bileceği üzerine LoL artık Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1'i desteklemiyor. Fikirlerini almak isterim, bence Windows 8.1'den desteği kesmesi kötü oldu, ben de kullanıyordum ancak 1 Ocak'ta Steam'den desteğini çekeceğini duyunca Windows 10'a yükseltmiştim. Bence kötü oldu, sizce?

İyi sosyaller ve iyi akşamlar, normalde bu konuyu kullanıcı haberlerine açacaktım da özgün olmadığını düşündüğüm için açmadım, hatam varsa şimdiden özür dilerim moderatörlerden. Her neyse, LoL oynayan ve sistemi benim gibi çok iyi olmayan arkadaşlarımın bileceği üzerine LoL artık Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1'i desteklemiyor. Fikirlerini almak isterim, bence Windows 8.1'den desteği kesmesi kötü oldu, ben de kullanıyordum ancak 1 Ocak'ta Steam'den desteğini çekeceğini duyunca Windows 10'a yükseltmiştim. Bence kötü oldu, sizce?

Amaç nedir hocam neden böyle bir şey yaptı Riot.

Bencede, keşke XP'den de desteği çekmeselerdi.

Amaç nedir hocam neden böyle bir şey yaptı Riot.

Hocam şimdi Riot'un LoL sitesinden baktım. Dediklerine göre stabilite ve performansı korumakmış. Az önce Donanım Arşivi'nden baktım, o da yeni gelecek güncellemelerin bu eski sistemlerde sorun yaratabileceğinden dolayı bu sistemleri kaldırdılar diyor. Kaynakları bırakayım.
Riot'un kaynağı
Donanım Arşivi'nin kaynağı

Bencede, keşke XP'den de desteği çekmeselerdi.

Bence yanlışsınız, Windows 7 ve Windows 8.1 işletim sistemleri bence kötü değildi. Kaldırmalarını zorunlu kılacak bir durum yoktu.

Ben de bilmiyorum hocam 😃. Ama insanlar böyle yaptığından ben de böyle yapayım dedim, daha ilgi çekici göründüğünden olabilir ama.

Bence yanlışsınız, Windows 7 ve Windows 8.1 işletim sistemleri bence kötü değildi. Kaldırmalarını zorunlu kılacak bir durum yoktu.
XP de kötü değildi ama bu 3 sistemin de ortak noktası güncelliğini yitirmiş olmaları. Olması gereken de bu zaten. Destek çekilir ki güncel olana geçin.

Hocam şimdi Riot'un LoL sitesinden baktım. Dediklerine göre stabilite ve performansı korumakmış. Az önce Donanım Arşivi'nden baktım, o da yeni gelecek güncellemelerin bu eski sistemlerde sorun yaratabileceğinden dolayı bu sistemleri kaldırdılar diyor. Kaynakları bırakayım.
Riot'un kaynağı
Donanım Arşivi'nin kaynağı

Ben de bilmiyorum hocam 😃. Ama insanlar böyle yaptığından ben de böyle yapayım dedim, daha ilgi çekici göründüğünden olabilir ama.

Güncelleme desteği bitmiş işletim sistemlerinden desteği çekmek kadar normal bir durum yok bence.

Aslında herkesin bu cevabı içten içe bilip de yazmamasına karşın ben hepinizin hislerine tercüman olayım isterseniz... Zira bu konu başlığı dikkatimi çekti , bakayım ne yazmışlar dedim ama yazılması gereken cevap yazılmamış =)
Arkadaşlar cevap ''PARA'' dır... İnsanları yeni çıkan windowsa geçirmezlerse para çarkı dönmüyor. Sebep tamamen bundan ibaret. Yoksa windows sürümleri çok eski olmadığı sürece problem olmaz. Yani w7 , w8 , w8.1 falan bunlar hiç bir oyunda problem yapmaz. Ben LoL oynamıyorum lakin w8.1 ile steam üzerinden bütün oyunlar oynanabiliyor da hatta WoW dahi oynanabiliyor da kıytırık LoL mü oynanamayacak !? Sebep belli işte yani bunlar böyledir , mesela İphone da whatsapp gibi programlara diş geçirip bilmem ne İOS sürümünün zorunlu olmasını ister sonra whatsaapp o sürümü zorunlu kılar siz wp kullanabilmek için mecburen İOS un son sürümünü yüklersiniz sonra telefonunuz eski olduğu için kaldırmaz yavaşlar sonra yeni telefon alırsınız vesaire. Bu işler böyle yani Napolyon'un da dediği gibi ;
PARA PARA PARA ...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı