Bıçakçı Kedi
Hectopat
Daha fazla
Attığım bilet :Raporlama sisteminin saçmalığına değinmek istiyorum. Kimin ilk küfür ettiği ya da ne kadar ettiğinin, öneminin olmadığı. Sadece rapor sayısına göre işlem yapıldığı saçma bir sistem yapmışsınız. Örneğin bir insan oyunu beğenip hesabına para yatırıyor, emek veriyor karşısına birkaç tane hadsiz çıkıp oyun boyunca dalga geçiyor ve küfür ediyor. Artık dayanamayıp sert bir cevap veriyor. Ve karşısındakiler oyun boyunca dalgayı ve küfürü sürdürüp oyun sonu ise 3-4-5 kişi raporluyolar mağduru. Ve bu insan ban yiyor. Süresiz ya da süreli. Emeği gidiyor parası gidiyor. Bakın, bu gibi bir durumda suçlu olan o kişi değil karşısındakilerdir. Bütün diyaloğu okumadan sadece en yüksek raporu alanı inceleyip sadece onun dediklerini dikkate alıp ceza verirseniz o kişiye yazık etmiş olursunuz. Kimse kimseye durduk yere küfür etmez. Edenleri banlamakta özgürsünüz ama biri birine küfür ederse o küfür edilen ise karşılık verme hakkına sahiptir. Sizin oyununuzu evliyalar, peygamberler oynamıyor. Normal, sıradan insanlar oynuyor. İnsanların da bir sabrı vardır. Benim agrasif bir yapım var çabuk sinirleniyorum ama mesela hiçbir zaman kimseye kötü oynadı diye küfür etmedim istediğiniz kadar inceleyin bulamazsınız benim ettiğim hakaretler veya küfürler hiçbit zaman haksız olmamıştır. Şimdi diyeceksiniz ki küfürün her türlüsü yasak zaten. Şimdi ben siz "Rioter"lardan birini yolda görüp ana avrat küfür etsem karşılık vermez misiniz ? Ya da laf atsam hakaret etsem ? Tabii ki vermeyiz gibi cümleler kurmayın verirsiniz eminim. Uzun lafın kısası ; Yapısı agrasif olan insanlarla insanlara küfür etmek için online platformlarda gezen yaratıkları bir tutuyorsunuz. Olmuyor. Bu sistem böyle yürümez. Sustur seçeneğini kullansak takımla iletişimi reddetmekten ban yiyoruz. Layığında cevap verince bazı yaratıklara yine biz ban yiyoruz karşının söylediğini değilde raporlananın söylediklerini görüyorsunuz sadece. Bu yaptıklarınız oyunu temizlemez ; oyundan soğutur. Agrasif olan bir oyuncu tek ben değilim milyonlarca var. Mağdurlar da milyonlarca haliyle.. Alikante adlı Rioter'ınızın takım arkadaşlarına ana bacı sövdüğü videolar var sadece oyunda hata yaptılar diye. Böyle bir insan RIOTER ve siz hala haksız banlara devam. Cevabınız merakla bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: